Välkommen till Karlskoga lasarett

Karlskoga lasarett är ett akutsjukhus som främst är till för invånarna i västra Örebro län och östra Värmlands län. Alla som väljer att söka vård hos oss är välkomna!

På gång

  • Det finns för närvarande inga händelser
  • 1177
  • Tyck till om vården

Medarbetare vid kvinnokliniken, avdelning Q

Information från landstinget

Öppna föreläsningar Kirurgveckan 17-20 augusti 2015

Under vecka 34 arrangeras årets Kirurgvecka på Conventum i Örebro.  Då hålls även öppna kvällsföreläsningar på USÖ för allmänheten.


 

Boka tid för KUB via webben

2015-07-27
Nu blir det enklare för dig som bor i Örebro län att boka tid för KUB, kombinerat ultraljud och blodprov, på Karlskoga lasarett. Från och med den 20 juli har kvinnomottagningen öppnat sin tidbok via 1177 Vårdguidens e-tjänster.


 

SmultronÄndrade öppettider i sommar

2015-06-08
Under sommaren har vissa verksamheter på Karlskoga lasarett och inom Region Örebro läns hälso- och sjukvård ändrade öppettider. Här kan du läsa om den verksamhet du ska besöka är berörd av detta.


Förlossnings- och eftervård under sommaren

2015-06-08
Under sommaren 2015 kommer vården i samband med förlossning på Karlskoga lasarett och Universitetssjukhuset Örebro att ha ett utökat samarbete. Detta för att under semesterperioden gemensamt kunna erbjuda en god och säker förlossningsvård i länet.

Vi inför ”Egen vårdbegäran”

En kvinna.Från 1 november behöver du inte längre en remiss från din läkare för att söka vård på några av länets specialistmottagningar. Istället kan du skicka in en egen vårdbegäran.
Det gäller mottagningar inom internmedicin, hjärtmedicin, reumatologi, neurologi, kvinnosjukvården, lungmedicin eller för hudsjukdomar.

Färre vårdskador med en bra arbetsmiljö

Genom ett långsiktigt och systematisk arbete har Karlskoga lasarett skapat en patientsäker vård och en säker arbetsmiljö som sparar pengar. Nyckeln till framgång är patientens delaktighet, ledningens och medarbetarnas engagemang och ett arbetssätt som genomsyrar hela vårdkedjan.

Vård

Hitta rätt

Tjänster

Vårdtjänster

Karlskoga lasarett erbjuder följande vårdtjänster i Mina vårdkontakter:

  • Av- och omboka tid
  • Förnya recept
  • Kontakta oss