Välkommen till Karlskoga lasarett

Karlskoga lasarett är ett akutsjukhus som främst är till för invånarna i västra Örebro län och östra Värmlands län. Alla som väljer att söka vård hos oss är välkomna!

På gång

  • Det finns för närvarande inga händelser
  • 1177
  • Tyck till om vården

Medarbetare vid lasarettets rehabiliteringsenhet

Information från landstinget

Länsgemensamt venöst centrum på Karlskoga lasarett

2015-09-17
Marie-Louise Forsberg-Fransson klipper invigningsband.Den 17 september invigdes Region Örebro läns venösa centrum på Karlskoga lasarett av regionstyrelsens ordförande Marie-Louise Forsberg-Fransson. Centret ligger i nya ändamålsenliga lokaler och hit koncenteras länets all verksamhet för utredning, bedömning och åtgärd av åderbråck.


 

Boka tid för KUB via webben

2015-07-27
Nu blir det enklare för dig som bor i Örebro län att boka tid för KUB, kombinerat ultraljud och blodprov, på Karlskoga lasarett. Från och med den 20 juli har kvinnomottagningen öppnat sin tidbok via 1177 Vårdguidens e-tjänster.

Färre vårdskador med en bra arbetsmiljö

Genom ett långsiktigt och systematisk arbete har Karlskoga lasarett skapat en patientsäker vård och en säker arbetsmiljö som sparar pengar. Nyckeln till framgång är patientens delaktighet, ledningens och medarbetarnas engagemang och ett arbetssätt som genomsyrar hela vårdkedjan.

Vård

Hitta rätt

Tjänster

Vårdtjänster

Karlskoga lasarett erbjuder följande vårdtjänster i Mina vårdkontakter:

  • Av- och omboka tid
  • Förnya recept
  • Kontakta oss