Förvaltningsledare till Ekonomistöd

Vi söker nu en förvaltningsledare med ansvar för den verksamhetsnära förvaltningen av Region Örebro läns ekonomisystem. Regionen arbetar enligt förvaltningsmodellen PM3 och i rollen kommer du tillsammans med förvaltningsorganisationen att leda, utveckla och säkerställa att systemen uppfyller organisationens krav, behov och önskemål.

 

Regionens ekonomisystem hanterar idag årligen ca 360 000 leverantörsfakturor och ca 600 000 kundfakturor. Att systemen är driftsäkra och kan leverera det som efterfrågas är av stor vikt då vi levererar centrala tjänster inom hela ekonomiområdet för organisationen.

Arbetsuppgifter:
I rollen som förvaltningsledare kommer du att ansvara för den verksamhetsnära förvaltningen av olika typer av systemstöd inom ekonomiområdet.

 

Förvaltningsledaren leder förvaltningsarbetet och säkerställer att målen i förvaltningsplanen nås samt att de specificerade förvaltningsprodukterna ger avsedd nytta i objektsverksamheten.

 

Du samordnar olika intressenter, främst från verksamheten men även utveckling, drift och teknisk support. Du driver, beställer och koordinerar uppdrag relaterade till utveckling och förvaltning, både i förhållande till interna och externa intressenter.

 

Kontinuerligt rapporterar du status, avvikelser och uppföljning till objektägare och styrgrupp. Du kommer tillsammans med ansvarig chef och processägare arbeta med att tydliggöra roller och ansvar och att leda, motivera och engagera verksamhetsresurser.

Kvalifikationer:

Vi söker dig med akademisk utbildning inom ekonomiområdet och eftersom tjänsten innefattar systemförvaltning är även utbildning och/eller erfarenhet inom IT meriterande. Du ska ha flerårig erfarenhet av självständigt och kvalificerat arbete inom ekonomi samt erfarenhet av att leda projekt och/eller arbetsgrupper.

 

Som person är du utvecklingsorienterad genom att du driver och utvecklar mål och åtgärder utifrån ditt uppdrag. Du har förmåga att leverera resultat även under korta ledtider. Du är självgående och tar ansvar för uppgiften. Du är strukturerad och har en helhetssyn vad gäller syfte och sammanhang med regionövergripande perspektiv, Du inger förtroende, är kommunikativ och lyhörd med förmåga att skapa goda relationer, både internt inom organisationen och mot leverantörer.

Anställningsform:
Tillsvidareanställning

Tillträde:
Enligt överenskommelse.

Upplysningar:
Camilla Almgren, Områdeschef 019-6027194

Fackliga företrädare
:
Malin Eriksson-Söderlund, Vision 019-6022755
Markus Kihlgren, SACO 0581-855 87


Vår organisation:
Inom Område administrativ utveckling och service finns ca 115 medarbetare som arbetar med upphandlingar, löne- och personaladministration, ekonomi, arkiv och diarium. Här fokuserar vi på att ge ett kompetent, kvalitetssäkert och engagerat stöd till Region Örebro läns verksamheter. För att lyckas med det präglas våra verksamheter av ett ständigt utvecklingsarbete och en god servicenivå.


Regionservice arbetar med service till Region Örebro läns verksamheter. Hos oss finns många olika arbetsuppgifter och yrken inom områden som administration, fastigheter, IT, medicinsk teknik, kundtjänst, kost, städ, transport och logistik. Regionservice präglas av stort engagemang för service, samverkan och utveckling av arbetsmetoder. Våra 850 medarbetare är vår främsta tillgång för att göra ett gott arbete med kunden i fokus.

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling.

Hemsida: www.regionorebrolan.se/regionservice

Sista ansökningsdag:

2018-05-04

Ansökan ska innehålla fullständig CV med meritförteckning, personligt brev samt adressuppgifter och ärendenummer till sökt tjänst. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Ärendenummer:
Rs:2018:52

Övrigt:
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.


 


Visa annons som pdf