Chef för centrala diariet

Vill du vara med och utveckla Region Örebro läns centrala diarieföring? Vi erbjuder dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö.

Centrala diariet ansvarar för den centrala postöppningen och diarieför handlingar åt bland annat regionfullmäktige, regionstyrelsen och regionkansliet. Vi är 7 engagerade medarbetare som värdesätter hög servicekänsla och professionalism. Vårt arbetssätt präglas av ständiga förbättringar med kunden i fokus.

Arbetsuppgifter:

Du har en viktig roll vad gäller central diarieföring inom Region Örebro län. Införande av central postöppning och diarieföring pågår inom organisationen. Du har i ditt uppdrag ett viktigt ansvar att tillsammans med Dina sju medarbetare utveckla och förenkla processerna kring central diarieföring där standardisering av processerna är en del av arbetet. I uppdraget ingår det att vara regionens huvudregistrator.  Avdelningen har även ett ansvar att utbilda verksamheter i diarieföring och dokumenthantering.  Regionen använder Platina som dokument- och ärendehanteringssystem.

 

Som chef har du verksamhets-, personal- och ekonomiansvar för centrala diariet. Du ingår i ledningsgruppen för Område administrativ utveckling och service.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som är en tydlig och engagerad ledare. Du har mycket goda ledaregenskaper och ett genuint intresse för ledarskapsfrågor och utveckling. Du har också ett stort intresse av människor och lätt för att samarbeta med alla nivåer i en organisation.

 

Din bakgrund är en relevant akademisk utbildning, eller annan kompetens som vi bedömer lämplig, med erfarenhet från ledande befattning, gärna inom offentlig förvaltning. Du har god kännedom om de lagar och förodningar som styr verksamhetsområdet samt erfarenhet från registratur i offentlig förvaltning.

 

Som person brinner du för service och kunddialog, är initiativrik, har mycket god förmåga att driva och hantera frågor på ett effektivt sätt, kopplat till en förmåga att agera enligt ledningens intentioner. Du är utåtriktad och har lätt för att skapa förtroendefulla relationer samt har en väl utvecklad kommunikativ förmåga.

Anställningsform:
Tillsvidareanställning. Inom Region Örebro län tillämpar vi tidsbegränsade chefsförordnanden.

Tillträde:
Snarast enligt överenskommelse.

Upplysningar:
Camilla Almgren, Områdeschef 019-6027194

Fackliga företrädare
:
Markus Kihlgren, SACO 0581-855 87
Malin Eriksson-Söderlund, Vision 019-6022755

Vår organisation:
Inom Område administrativ utveckling och service finns ca 115 medarbetare som arbetar med upphandlingar, löne- och personaladministration, ekonomi, arkiv och diarium. Här fokuserar vi på att ge ett kompetent, kvalitetssäkert och engagerat stöd till Region Örebro läns verksamheter. För att lyckas med det präglas våra verksamheter av ett ständigt utvecklingsarbete och en god servicenivå.

Regionservice arbetar med service till Region Örebro läns verksamheter. Hos oss finns många olika arbetsuppgifter och yrken inom områden som administration, fastigheter, IT, medicinsk teknik, kundtjänst, kost, städ, transport och logistik. Regionservice präglas av stort engagemang för service, samverkan och utveckling av arbetsmetoder. Våra 850 medarbetare är vår främsta tillgång för att göra ett gott arbete med kunden i fokus.

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling.

Hemsida: www.regionorebrolan.se/regionservice

Sista ansökningsdag:

2018-05-06

Ansökan ska innehålla fullständig CV med meritförteckning, personligt brev samt adressuppgifter och ärendenummer till sökt tjänst. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Ärendenummer:
Rs:2018:54

Övrigt:
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.


 


Visa annons som pdf