Sjukhusfysiker inom röntgen och strålskydd, Universitetssjukhuset Örebro
Örebro

Ärendenummer:
HoS:2018:489

Vill du utveckla din karriär i Örebro? 

 

Vi söker dig som är, eller inom kort blir, legitimerad sjukhusfysiker. Vi erbjuder individuell introduktionsutbildning och möjlighet att fortsätta med specialistutbildning. Det finns pågående forskningssamarbeten inom röntgendiagnostik och goda möjligheter att medverka i något av dessa om intresse finns. Tillsammans med övrig personal kommer du att arbeta med till exempel optimering av röntgenundersökningar, kvalitetssäkring, dosberäkningar, undervisning i strålsäkerhet, och metodutveckling.

Då tjänsten innebär nära samverkan med andra sjukhusfysiker och klinisk personal läggs stor vikt vid personlig lämplighet såsom samarbets- och initiativförmåga samt förmåga att bidra till ett positivt arbetsklimat. Resor inom regionen förekommer så du bör ha, eller planera att ta, körkort.
God muntlig och skriftlig färdighet i svenska och engelska krävs.

Anställningsform:
Tillsvidare, heltid.

Tillträde:
Enligt överenskommelse.

Upplysningar:
Eva Norrman, Verksamhetschef
Telefon: 019-602 24 33, 070-5322433

Facklig företrädare
:
Gordana Dzever

Telefon: 019-6022615

Hemsida:
www.regionorebrolan.se

Sista ansökningsdag:

2018-06-17

Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Urval och intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden så skicka gärna in din ansökan tidigt.

Om organisationen:
USÖ är det personliga universitetssjukhuset med uppdrag att bedriva avancerad sjukvård, forskning och utbildning. Som Sveriges yngsta universitetssjukhus är utvecklingen stark inom samtliga områden. Tillsammans med Örebro universitet bygger vi en modern akademi med kreativa miljöer för forskning och utveckling. Genom medvetet kvalitetsarbete med patienten i fokus kan vi erbjuda personlig sjukvård med hög kvalitet. Vi är stolta över vårt sjukhus och bygger vårt arbete på professionalism, engagemang och laganda.

Avdelningen för Sjukhusfysik ingår i område thorax, kärl och diagnostik och är indelad i två sektioner; sektionen för strålterapi där sju sjukhusfysiker arbetar och sektionen för diagnostik och strålskydd med fem sjukhusfysiker, två MR-fysiker samt verksamhetschef. Vi arbetar för att strålningen används på ett säkert och optimerat sätt i verksamheterna inom regionens tre sjukhus, Universitetssjukhuset Örebro, Karlskoga Lasarett och Lindesbergs Lasarett.

Som anställd inom Region Örebro så får du varje år ett friskvårdsbidrag. På sjukhuset finns det ett gym och tillgång till olika gruppträningspass. Vi tillämpar röntgensemester

Övrigt:
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.


Visa annons som pdf