Fastighetsförvaltare

Vi söker en ekonomi- och teknikintresserad fastighetsförvaltare.

Förvaltningsavdelningen ansvarar för inhämtning av Region Örebro läns lokalbehov och planering av reinvesterings och underhållsbehov. Vi administrerar allt från fastighetsinformation och dokumentation, energi, miljö, konst, hyror, fastighetsrelaterade avtal, brand- och fastighetsrelaterade säkerhetsfrågor. Vi är idag 14 engagerade medarbetare som tillsammans medverkar till att utveckla Region Örebro läns lokaler inför framtiden.

Arbetsuppgifter:
Som förvaltare hos oss kommer du att förvalta både det egenägda fastighetsbeståndet och externa inhyrda lokaler genom att aktivt inhämta verksamheternas behov, samordna och planera fastigheternas reinvesterings- och underhållsbehov, svara för interna beställningar av teknisk drift och projektledning för byggnadsinvesteringar, samt lokalutveckling. Arbetet sker i nära samarbete med energicontroller, brand- och säkerhetssamordnare, lokalplanerare, byggprojektledare, tekniska projektledare, samt vår driftorganisation. Du kommer att jobba länsövergripande.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:
• Ha kundkontakter och inhämta fastigheternas och verksamheternas behov.
• Ekonomiskt ansvar för budgetarbete, prognoser och ekonomisk uppföljning,
av investeringsarbeten, reinvesteringsarbeten och underhållsarbeten.
• Upprätta hyreskalkyler
• Upprätta hyreskontrakt
• Upprätta projekt kostnadskalkyler
• Upprätta uppdragsbekräftelser, projektavtal, beställningserkännande.
• Medverka vid planeringsarbeten i samband med anskaffning av lokaler.
• Medverka vid avtalsskrivning av t.ex. media fjärrkyla, fjärrvärme, el, mm.
• Medverka vid planeringsarbeten i samband med anskaffning av ny teknik.
• Medverka vid planering av den ekonomiska processen inom förvaltningsavdelningen
• Utföra tekniska översyner.

Övriga arbetsuppgifter är bland annat att:
• Bevaka ny teknik, nya lagar, föreskrifter och normer samt implementera dessa i verksamheten.
• Delta i utvecklingen av vårt verksamhetssystem för kvalitet, miljö och arbetsmiljö.
• Delta i lokala och nationella nätverk för utbyte av erfarenheter inom ditt kompetensområde.

Vi erbjuder dig en mångsidig arbetsplats med intressanta arbetsuppgifter där du har stor möjlighet att utvecklas och medverka till att vår verksamhet utvecklas.

Kvalifikationer:

Du som söker ska ha goda tekniska och ekonomisika kunskaper. Din utbildning är lägst gymnasienivå med inriktning teknik eller ekonomi. Det är meriterande om du har relevant utbildning på högskolenivå.

Din yrkeserfarenhet kan du ha från olika områden; fastighetsförvaltning, konsult, entreprenad, drift, mäklare eller liknande med anknytning till fastighetsfrågor.Du har god kännedom om lagar, bestämmelser och standarder inom arbetsområdet. Vi ser gärna att du har erfarenhet av ett systematiskt arbetssätt kopplat mot ett kvalitetsledningssystem.

Tjänsten innebär att du har många kontakter inom den egna organisationen och övriga verksamheter, varför det är viktigt att du trivs med och har god förmåga att kommunicera och informera. Du är engagerad, ansvarsfull, drivande, tycker om att samverka i projekt och har goda ledaregenskaper. Du har lätt att knyta nya kontakter och är lyhörd. Du har förmåga att skapa hög kundtillfredsställelse.

Du bidrar till att skapa ett klimat som är utvecklande och lösningsfokuserat. Du har förmågan att agera strategiskt och uthålligt. B-körkort är ett krav.

Anställningsform:
Tillsvidare

Tillträde:
Enligt överenskommelse.

Upplysningar:
Bengt Bodin, avdelningschef 019-6027319

Fackliga företrädare
:
Malin Eriksson-Söderlund, Vision 019-6022755
Markus Kihlgren, SACO 0581-855 87


Vår organisation:
Område fastigheter ansvarar för byggnation, drift och förvaltning av Region Örebro läns fastigheter, ca 500 000 m2. Vår huvuduppgift är att vårda våra fastigheter och att se till att lokalerna är funktionella och ändamålsenliga. Det gör vi genom verksamhets- och teknikanpassning eller genom att skapa nya lokaler eller byggnader. Våra hyresgäster är till största delen vårdverksamheter, vilket innebär en hög teknisk komplexitet och krav på samband, funktionalitet och flöden. Vi är ISO-certifierade enligt Kvalité, Miljö och Arbetsmiljö.

Tillsammans är vi ca 120 medarbetare, både yngre och mer erfarna. Våra medarbetare är drivna, engagerade och har en hög teknisk kompetens. Hos oss möter du människor som hjälper varandra och har en god sammanhållning.

Regionservice arbetar med service till Region Örebro läns verksamheter. Hos oss finns många olika arbetsuppgifter och yrken inom områden som administration, fastigheter, IT, medicinsk teknik, kundtjänst, kost, städ, transport och logistik. Regionservice präglas av stort engagemang för service, samverkan och utveckling av arbetsmetoder. Våra 850 medarbetare är vår främsta tillgång för att göra ett gott arbete med kunden i fokus.

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling.

Hemsida: www.regionorebrolan.se/regionservice

Sista ansökningsdag:

2018-06-18

Ansökan ska innehålla fullständig CV med meritförteckning, personligt brev samt adressuppgifter och ärendenummer till sökt tjänst. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Ärendenummer:
Rs:2018:73

Övrigt:
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.


 


Visa annons som pdf