Läkarchef/överläkare med obstetrisk inriktning Kvinnokliniken
Örebro

Ärendenummer:
HoS:2017:271

Vi söker en specialistläkare/överläkare inom obstetrik och gynekologi till uppdraget som läkarchef.

Uppdraget som läkarchef innebär att vara
- ansvarig för cirka 15 medarbetare och ha personal-, utvecklings- och arbetsmiljöansvar samt
  medicinskt ledningsansvar för ditt område
- arbetsgivarens företrädare utifrån ett helhetsperspektiv för hela verksamhetsområdet
- drivande i ett fortlöpande utvecklings- och förändringsarbete inom uppsatta mål för att tillgodose
  de krav som ställs på verksamheten med fokus på det obstetriska området.

Läkarchefen ingår som en av tre läkarchefer i ledningsgruppen och är underställd verksamhetschefen. Uppdraget som läkarchef kombineras med klinisk tjänstgöring.


Kvalifikationer:
Vi söker dig som är specialistläkare/överläkare inom obstetrik och gynekologi, gärna med bakjourskompetens. Du ska ha en god kommunikationsförmåga och vilja bidra till ett gott samarbete och utvecklingsarbete på kliniken. Vi ser gärna att du har utbildning i ledarskap och/eller erfarenhet som vi bedömer som likvärdig. Vi ser positivt på och stödjer intresse för forskning och ser därför forskningsutbildning som önskvärd.
 
Anställningsform:
Tillsvidareanställning med heltidstjänstgöring som överläkare på Kvinnokliniken i Region Örebro län, med ett tidsbegränsat chefsuppdrag i fyra år.

Tillträde:
Enligt överenskommelse.

Upplysningar:
Ingrid Strandman, länsverksamhetschef
Telefon: 019-10 75

Gill Kullberg, överläkare/läkarchef
Telefon: 019-602 30 43 eller 0586-665 34


Facklig företrädare
:
Läkarförbundet
Teres Litzell
Telefon: 019-602 10 64

Hemsida:
www.regionorebrolan.se

Sista ansökningsdag:

2017-04-09. Vi kommer att påbörja intervjuer under annonseringstidens gång.

Ansökan ska innehålla fullständig CV med meritförteckning, personligt brev samt adressuppgifter.  Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Om organisationen:
Kvinnokliniken inom Region Örebro län är en länsklinik som bedriver verksamhet vid två av regionens tre sjukhus, Universitetssjukhuset Örebro och Karlskoga lasarett. Kliniken arbetar aktivt för att utveckla forskningen inom kvinnosjukvård.

På Universitetsjukhuset i Örebro finns en obstetrisk sektion med specialistmödravård och fosterdiagnostik, förlossningsavdelning och BB/eftervård. Den gynekologiska sektionen har öppen, sluten och akut gynekologisk vård. Här finns också en fertilitetsenhet och en operationsavdelning.

Universitetssjukhuset Örebro är ett av länets tre akutsjukhus där vi bedriver vi avancerad sjukvård, forskning och utbildning. Vi som arbetar här är mycket stolta över vårt sjukhus och bygger vårt arbete på professionalism, engagemang och laganda. På sjukhuset finns 550 vårdplatser och 3500 anställda.

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling.

Övrigt:
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.


 


Visa annons som pdf