Sjukhusfysiker Avdelningen för sjukhusfysik
Örebro

Ärendenummer:
HoS:2018:354

Vi söker en sjukhusfysiker med erfarenhet av röntgenfysik till Universitetssjukhuset Örebro. Du kommer att få en ledande position med att utveckla det strålningsfysikaliska arbetet inom röntgen och strålskydd på kliniken och vi ser gärna att du kan inneha rollen som strålningsfysikalisk ledningsfunktion.

Tillsammans med övrig personal kommer du att arbeta med till exempel optimering av röntgenundersökningar, kvalitetssäkring, dosberäkningar, utbildning, upphandling av röntgenutrustning och utvecklingsprojekt.

Vi erbjuder individuell introduktionsutbildning anpassad efter din tidigare erfarenhet. Fortbildning och kompetensutveckling är något som vi tycker är viktigt och som vi strävar efter att erbjuda under hela yrkeslivet. Det finns pågående forskningssamarbeten inom röntgendiagnostik och goda möjligheter att medverka i något av dessa.


Kvalifikationer:
Du är legitimerad sjukhusfysiker och har erfarenhet av arbete inom röntgen och strålskydd. Det är meriterande om du är registrerad specialist och har forskningserfarenhet.

Du kan uttrycka dig väl i tal och skrift både på svenska och engelska. Då tjänsten innebär nära samverkan med andra fysiker och klinisk personal läggs stor vikt vid personlig lämplighet såsom samarbets- och initiativförmåga samt förmåga att bidra till ett positivt arbetsklimat. Du bör också kunna arbeta självständigt och driva egna projekt samt ha god pedagogisk förmåga.

Anställningsform:
Tillsvidareanställning med heltidstjänstgöring.

Tillträde:
Enligt överenskommelse.

Upplysningar:
Eva Norrman, verksamhetschef
Telefon: 019-602 24 33
Mobil: 070-532 24 33
E-post:
eva.norrman@regionorebrolan.se

Facklig företrädare:
Gordana Dzever
Telefon: 019-602 26 15
E-post:
gordana.dzever@regionorebrolan.se

Hemsida:
www.regionorebrolan.se

Sista ansökningsdag:

2018-04-22

Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Om organisationen:
Avdelningen för Sjukhusfysik ingår i område thorax, kärl och diagnostik och är indelad i två sektioner; sektionen för strålterapi där sju sjukhusfysiker arbetar och sektionen för diagnostik och strålskydd med fem sjukhusfysiker, två MR-fysiker samt verksamhetschef. Vi ger strålningsfysikalisk service till regionens tre sjukhus; Universitetssjukhuset Örebro, Karlskoga lasarett och Lindesbergs lasarett.

Som anställd inom Region Örebro så får du varje år ett friskvårdsbidrag. På sjukhuset finns det ett gym och tillgång till olika gruppträningspass.
Universitetssjukhuset Örebro är ett av länets tre akutsjukhus där vi bedriver avancerad sjukvård, forskning och utbildning. Vi som arbetar här är mycket stolta över vårt sjukhus och bygger vårt arbete på professionalism, engagemang och laganda. På sjukhuset finns 550 vårdplatser och 3500 anställda.

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling.

Övrigt:
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.

 


 


Visa annons som pdf