MR-fysiker Avdelningen för sjukhusfysik
Örebro

Ärendenummer:
HoS:2017:816

Om du är intresserad av ett utvecklande och varierande arbete med inriktning mot MR-fysik, då kan detta vara jobbet för dig.

Avdelningen för sjukhusfysik är inne i en expansiv fas både när det gäller diagnostiska undersökningar och dosplanering inför strålbehandling med MR.

Du kommer att arbeta med att stödja och utveckla kliniska MR-undersökningar samt driva kvalitetsarbete och säkerhetsfrågor relaterat till MR-verksamheten. Till arbetsuppgifterna hör också att aktivt medverka i projekt inom forskning och utveckling tillsammans med övriga fysiker och sjukvårdspersonal. Detta kan innebära utveckling och optimering av undersökningsmetoder, pulssekvenser och rekonstruktions- och analysmetoder. Vidare ingår utbildning av personal samt undervisning och handledning av studenter.

Vi erbjuder individuell introduktionsutbildning anpassad efter din tidigare kompetens och erfarenhet. Därefter är fortbildning och kompetensutveckling något som vi tycker är viktigt och som vi strävar efter att erbjuda under hela yrkeslivet.


Resor inom Region Örebro förekommer.

Kvalifikationer:
Legitimerad sjukhusfysiker eller civilingenjör med inriktning MR-fysik. Du bör kunna uttrycka dig väl i tal och i skrift, på svenska såväl som på engelska. Då tjänsten innebär nära samverkan med andra fysiker och klinisk personal läggs stor vikt vid personlig lämplighet såsom samarbets- och initiativförmåga samt förmåga att bidra till ett positivt arbetsklimat. Du bör också kunna arbeta självständigt och driva egna projekt.

Forskningserfarenhet är meriterande men inget krav.

Anställningsform:
Tillsvidareanställning med heltidstjänstgöring.

Tillträde:
Enligt överenskommelse.

Upplysningar:
Eva Norrman, verksamhetschef
Telefon: 019-602 24 33
Mobiltelefon: 070-532 24 33

Per Thunberg, MR-fysiker
Telefon: 019-602 54 71

Facklig företrädare:
Gordana Dzever
Telefon: 019-602 26 15

Hemsida:
www.regionorebrolan.se

Sista ansökningsdag:

2017-10-08

Ansökan ska innehålla fullständig CV med meritförteckning, personligt brev samt adressuppgifter.  Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Om organisationen:
Avdelningen för Sjukhusfysik ingår i område thorax, kärl och diagnostik. Avdelningen är indelad i två sektioner; sektionen för strålterapi där sju sjukhusfysiker arbetar och sektionen för diagnostik och strålskydd med fyra sjukhusfysiker, en MR-fysiker samt verksamhetschef. Vi ger strålningsfysikalisk service till Region Örebros tre sjukhus; Universitetssjukhuset Örebro, Karlskoga Lasarett och Lindesbergs Lasarett.

Universitetssjukhuset Örebro är ett av länets tre akutsjukhus där vi bedriver avancerad sjukvård, forskning och utbildning. Vi som arbetar här är mycket stolta över vårt sjukhus och bygger vårt arbete på professionalism, engagemang och laganda. På sjukhuset finns 550 vårdplatser och 3500 anställda.

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling.

Övrigt:
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.

 


 


Visa annons som pdf