Sjukhusfysiker nuklearmedicin Avdelningen för sjukhusfysik
Örebro

Ärendenummer:
HoS:2017:817

Som sjukhusfysiker med inriktning mot nuklearmedicin kommer du att arbeta i nära samarbete med andra sjukhusfysiker men också med annan vårdpersonal såsom läkare, röntgensjuksköterskor och medicintekniska ingenjörer. Tillsammans arbetar vi för att utveckla verksamheten.

I dina arbetsuppgifter kommer det bland annat ingå att stödja och utveckla undersökningsmetoder för både SPECT/CT och PET/CT, driva kvalitetsarbete när det gäller strålskydd för nuklearmedicin, utveckla metoder för kvalitetskontroller på utrustning, utföra kvalitetskontroller och kalibreringar samt bereda och i vissa fall ge nuklearmedicinska terapier. Till arbetsuppgifterna hör också att medverka i projekt inom forskning och utveckling.

Vi erbjuder en individuell introduktionsutbildning anpassad till din tidigare kompetens och erfarenhet. Om du är ny i jobbet så är vårt mål att du under första året får en bred bas att stå på. Fortbildning och kompetensutveckling är något vi tycker är viktigt och som vi strävar efter att erbjuda under hela yrkeslivet.

Nuklearmedicin befinner sig i en expansiv fas där vi nyligen har installerat två nya SPECT/CT kameror. Sedan tidigare har vi en PET/CT-kamera och i framtidsplanerana finns ytterligare en PET/CT samt en cyklotron och radiokemienhet.

Kvalifikationer:
Vi söker dig som är legitimerad sjukhusfysiker. Du kan uttrycka dig väl i tal och i skrift, på svenska såväl som på engelska och kan arbeta självständigt. Eftersom tjänsten kommer att innebära nära samverkan med andra fysiker och klinisk personal kommer vi att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Vi tycker att det är viktigt att du har god samarbetes- och initiativförmåga och att du vill bidra till ett positivt arbetsklimat.

Tidigare erfarenhet, specialistutbildning och forskningserfarenhet är meriterande men inget krav.

Anställningsform:
Tillsvidareanställning med heltidstjänstgöring.

Tillträde:
Enligt överenskommelse.

Upplysningar:
Eva Norrman, verksamhetschef
Telefon: 019-602 24 33
Mobiltelefon: 070-532 24 33

Gustav Widar, sjukhusfysiker
Telefon: 019-602 22 26

Facklig företrädare:
Gordana Dzever
Telefon: 019-602 2615

Hemsida:
www.regionorebrolan.se

Sista ansökningsdag:

2017-10-08

Ansökan ska innehålla fullständig CV med meritförteckning, personligt brev samt adressuppgifter.  Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Om organisationen:
Avdelningen för Sjukhusfysik ingår i område thorax, kärl och diagnostik. Avdelningen är indelad i två sektioner; sektionen för strålterapi där sju sjukhusfysiker arbetar och sektionen för diagnostik och strålskydd med fyra sjukhusfysiker, en MR-fysiker samt verksamhetschef. Vi ger strålningsfysikalisk service till Region Örebros tre sjukhus; Universitetssjukhuset Örebro, Karlskoga Lasarett och Lindesbergs Lasarett.

Universitetssjukhuset Örebro är ett av länets tre akutsjukhus där vi bedriver avancerad sjukvård, forskning och utbildning. Vi som arbetar här är mycket stolta över vårt sjukhus och bygger vårt arbete på professionalism, engagemang och laganda. På sjukhuset finns 550 vårdplatser och 3500 anställda.

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling.

Övrigt:
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.

 


 


Visa annons som pdf