Biomedicinska analytiker Laboratoriemedicinska kliniken
Örebro, Lindesberg

Ärendenummer:
HoS:2018:162

Laboratoriemedicinska kliniken söker dig med god samarbetsförmåga och kvalitetsmedvetenhet, som vill bidra till verksamhetens utveckling. Vi erbjuder ett omväxlande arbete med goda utvecklingsmöjligheter på en klinik med framåtanda.

Vi söker:
- en biomedicinsk analytiker till Klinisk patologi på Universitetssjukhuset Örebro, gärna intresse av molekylärbiologi
- en biomedicinsk analytiker till Akutlaboratoriet Lindesberg lasarett

Kvalifikationer:
Legitimerad biomedicinsk analytiker. Du ska kunna ge patienter och medarbetare ett gott bemötande samt ha service- och ansvarskänsla. Vi kommer att fästa stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställningsform:
Tillsvidareanställning med heltidstjänstgöring. Arbetstiden är vardagar, dagtid för tjänsten inom klinisk patologi. Dag/kväll/helg samt jour nattetid för tjänsten på Akutlaboratoriet Lindesberg

Tillträde:
Snarast enligt överenskommelse.

Upplysningar:
Åsa Bergström, driftchef Klinisk patologi
Telefon: 019-602 10 36

Chantelle Nicolas, driftchef Akutlaboratoriet Lindesberg
Telefon: 019-602 10 26

Facklig företrädare
:
Vårdförbundet
Bengt Hellmark
Telefon: 019-602 11 85

Naturvetarna
Pia Ågren
Telefon: 019-602 13 37

Hemsida:
www.regionorebrolan.se

Sista ansökningsdag:

2018-03-04

Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Om organisationen:
Laboratorieverksamheten i Region Örebro län är en länsklinik, vilket innebär ett samlat ansvar för den laboratoriemedicinska service som bedrivs vid laboratorierna inom Universitetssjukhuset Örebro, Karlskoga lasarett och Lindesberg lasarett. Vi driver en bred verksamhet inom områdena klinisk kemi, bakteriologi, virologi, immunologi, transfusionsmedicin inklusive terapeutisk plasmaferesbehandling, patologi, cytologi och molekylärgenetik. Inom kliniken ryms även smittskydd, vårdhygien och verksamhet för instrumentsterilisering. Här arbetar närmare 300 personer med rutindiagnostik, forskning och utveckling samt utbildning.

Universitetssjukhuset Örebro är ett av länets tre akutsjukhus där vi bedriver vi avancerad sjukvård, forskning och utbildning. Vi som arbetar här är mycket stolta över vårt sjukhus och bygger vårt arbete på professionalism, engagemang och laganda. På sjukhuset finns 550 vårdplatser och 3500 anställda.

Lindesberg lasarett är ett av Region Örebro läns tre akutsjukhus. Vi som arbetar på Lindesberg lasarett är stolta över vårt sjukhus. Vi bygger vårt arbete på professionalism, engagemang och laganda. Lasarettet är medelstort med cirka 600 anställda.

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling.

Övrigt:
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.


 


Visa annons som pdf