Biomedicinsk analytiker till Laboratoriemedicinska kliniken, patologi
Örebro

Ärendenummer:
HoS:2018:810

Är du en noggrann och flexibel  biomedicinsk analytiker?

På patologiska enheten bedriver vi verksamhet inom bland annat morfologisk diagnostik på vävnads- och cellprover, muskelbiopsiverksamhet, obduktion och bårhusverksamhet. Vi ansvarar även för kallelsesystem och rutiner för den gynekologiska hälsokontrollen.

Nu letar vi efter vår nya kollega, kan det vara just dig vi söker?

Arbetsuppgifter:
Som biomedicinsk analytiker kommer du att arbeta med histopatologiska arbetsuppgifter, så som assistera läkare vid utskärning av större preparategen, utskärning, snittning, infärgning av vävnadspreparat, samt preparering av cytologiska prover.

Självklart erbjuds du introduktion och utbildning av vår erfarna personal.

Framtida möjligheter till vidareutbildning inom yrket är goda då vi i Örebro har förmånen att, i samarbete med Universitetet, erbjuda vidareutbildning till magister alt master med fördjupning inom de histopatologiska processerna.

Kvalifikationer:
Vi söker Dig som är utbildad Legitimerad Biomedicinsk analytiker, som gärna har tidigare erfarenhet inom histopatologi.

Stor vikt läggs vid personliga egenskaper och att du har förmågan att arbeta självständigt och i grupp samt är flexibel och noggrann.

Anställningsform:
Tillsvidare, heltid.

Tillträde:
Enligt överenskommelse.

Upplysningar:
Åsa Bergström, driftchef, 019-602 10 36

Facklig företrädare:
Naturvetarna: Pia Ågren, pia.agren@regionorebrolan.se
Vårdförbundet: Helena Gustavsson, helena.gustavsson@regionorebrolan.se

Hemsida: www.regionorebrolan.se

Sista ansökningsdag:

2018-09-30

Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Om organisationen:
Laboratorieverksamheten i Region Örebro län är en länsklinik, vilket innebär ett samlat ansvar för den laboratoriemedicinska service som bedrivs vid laboratorierna inom Universitetssjukhuset Örebro, Karlskoga lasarett och Lindesberg lasarett. Vi driver en bred verksamhet inom områdena klinisk kemi, bakteriologi, virologi, immunologi, transfusionsmedicin inklusive terapeutisk plasmaferesbehandling, patologi, cytologi och molekylärgenetik. Inom kliniken ryms även smittskydd, vårdhygien och verksamhet för instrumentsterilisering. Här arbetar närmare 300 personer med rutindiagnostik, forskning och utveckling samt utbildning.

Universitetssjukhuset Örebro är ett av länets tre akutsjukhus där vi bedriver vi avancerad sjukvård, forskning och utbildning. Vi som arbetar här är mycket stolta över vårt sjukhus och bygger vårt arbete på professionalism, engagemang och laganda. På sjukhuset finns 550 vårdplatser och 3500 anställda.

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling.

Övrigt:
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.


Visa annons som pdf