Nytänkande Ortopedisk klinik söker sjuksköterskor!
Karlskoga

Ärendenummer:
HoS:2018:923
Ortopediska kliniken är en klinik som växer! Just nu söker vi därför fler sjuksköterskor som vill arbeta på någon av våra vårdavdelningar. Ortopediska kliniken präglas av en vilja att ge god vård till alla våra patienter – det innebär att vi inte är rädda att förändra våra arbetssätt och tänka i nya möjligheter. Hos oss är patienten i fokus och med hållbara arbetssätt. Söker du en tjänst där du kan kombinera praktiskt sjuksköterskearbete med tankeverksamhet och vill utmanas samtidigt som du är en del av ett team, så har vi ett arbete för dig!

Vi har vårdavdelningar (och mottagningar) på regionens tre sjukhus: Karlskoga Lasarett, Lindesbergs lasarett och Universitetssjukhuset i Örebro (USÖ). Därtill har vi en operationsavdelning på USÖ. Oberoende av om du är intresserad av akutsjukvård, planerad kirurgi eller vård ur ett mer medicinskt perspektiv kan våra olika enheter möta dina önskemål och förväntningar, oavsett om du är legitimerad sjuksköterska eller specialistsjuksköterska inom operationssjukvård.Vi tror på att utvecklas tillsammans! Vi tror oss kunna erbjuda dig en stimulerande arbetsplats med stort utrymme för att kunna utmanas inom din roll. Vi tror också på att du genom dina kunskaper och erfarenheter kan hjälpa oss att växa som verksamhet. Vi tror dessutom att vi kan ha riktigt kul längs vägen!

Är du nyutbildad kan du känna dig trygg i att vi strävar efter att bli bäst på att ta hand om nya sjuksköterskor. Vi arbetar mycket aktivt med en bra inskolning och därefter möjligheter till individuella utmaningar.

Tveka inte att höra av dig till oss om du är intresserad av arbete inom ortopedi! En första kontakt kan tas med klinikens omvårdnadschef som kan hjälpa dig vidare till respektive arbetsplats om du inte redan vet vilken verksamhet du är intresserad av att arbeta inom.

Vi ser fram emot att höra från dig!

 

Arbetsuppgifter:
Arbetsuppgifterna innefattar bl a omvårdnads- och patientarbete, läkemedelshantering samt kontakter med anhöriga.

Kvalifikationer:
Legitimerad sjuksköterska.
 
Anställningsform:
Tillsvidare, heltid.

Tillträde:
Enligt överenskommelse.

Upplysningar:

Erika Fjordkvist, Omvårdnadschef Ortopediska kliniken

E-mail: erika.fjordkvist@regionorebrolan.se

Telefon: 019-602 32 80

 

Facklig företrädare:

Vårdförbundet, 0771-420 420

Hemsida: www.regionorebrolan.se

Sista ansökningsdag:

2018-11-04

Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Om organisationen:
Ortopediska kliniken är en länsklinik som bedriver universitetssjukvård och kliniskt forskning vid länets tre sjukhus, Universitetssjukhuset Örebro, Karlskoga lasarett och Lindesbergs lasarett. Kliniken bedriver vård inom hela det ortopediska området inklusive högspecialiserad vård. Inom kliniken pågår en omfattande omstrukturering i syfte att förbättra tillgänglighet, kvalitet och kostnadseffektivitet. Uppbyggnaden av en klinisk forskningsenhet är ett viktigt led i utvecklingsarbetet.

Universitetssjukhuset Örebro är ett av länets tre akutsjukhus där vi bedriver vi avancerad sjukvård, forskning och utbildning. Vi som arbetar här är mycket stolta över vårt sjukhus och bygger vårt arbete på professionalism, engagemang och laganda. På sjukhuset finns 550 vårdplatser och 3500 anställda.

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.

Övrigt:
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.

 


 


Visa annons som pdf