Två sjukhusfysiker till Universitetssjukhuset Örebro
Örebro

Ärendenummer:
HoS:2018:951

Vi söker två legitimerade sjukhusfysiker till Universitetssjukhuset i Örebro. En med inriktning mot nuklearmedicin och en med inriktning mot röntgen.

Röntgenkliniken är inne i en expansiv fas. På nuklearmedicin finns två relativt nya SPECT/CT kameror. Sedan tidigare finns en PET/CT-kamera och i framtidsplanerna ligger ytterligare en PET/CT. Vi kommer nu börja arbetet med att bygga upp en cyklotron och radiokemienhet för tillverkning av radiofarmaka.

Inom röntgenområdet finns flera modaliteter med modern utrustning. Inom det kommande året påbörjas upphandling av utrustning till nya akutröntgen som ska bedrivas i nybyggda lokaler. Dessutom kommer olika typer av mer avancerade utrustningar på operation och intervention att tas i drift.

Du kommer att arbeta med traditionella sjukhusfysikeruppgifter såsom optimering, kvalitetssäkring, dosberäkningar, strålskyddsdimensionering, utbildning, upphandling av utrustning och metodutveckling samt för nuklearmedicin bereda och ge nuklearmedicinska terapier. Beroende på din kompetens, erfarenhet och intresse så kan uppdrag som strålningsfysikalisk ledningsfunktion eller strålskyddsexpert bli aktuella. Samt att delta i uppbyggandet av cyklotronverksamheten.

Tidigare erfarenhet, specialistutbildning och forskningserfarenhet är meriterande. Eftersom tjänsterna innebär nära samverkan med andra sjukhusfysiker och klinisk personal kommer vi att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Vi tycker att det är viktigt att du har god samarbets- och initiativförmåga, att du kan arbeta självständigt och att du vill bidra till ett positivt arbetsklimat.

Vi erbjuder en individuell introduktionsutbildning anpassad till din tidigare kompetens och erfarenhet. Fortbildning och kompetensutveckling är något som vi tycker är viktigt och som vi strävar efter att erbjuda under hela yrkeslivet.

USÖ det personliga universitetssjukhuset
USÖ är det personliga universitetssjukhuset med uppdrag att bedriva avancerad sjukvård, forskning och utbildning. Som Sveriges yngsta universitetssjukhus är utvecklingen stark inom samtliga områden. Tillsammans med Örebro universitet bygger vi en modern akademi med kreativa miljöer för forskning och utveckling. Genom medvetet kvalitetsarbete utifrån patientens fokus kan vi erbjuda personlig sjukvård med hög kvalitet. Vi är stolta över vårt sjukhus och bygger vårt arbete på professionalism, engagemang och laganda.

Avdelningen för Sjukhusfysik ingår i område Thorax, kärl och diagnostik. Avdelningen är indelad i två sektioner; sektionen för strålterapi och sektionen för diagnostik och strålskydd. Vi ger strålningsfysikalisk service till Region Örebro läns tre sjukhus; Universitetssjukhuset Örebro, Karlskoga lasarett och Lindesbergs lasarett samt till tandvården.

Anställningsform:
Tillsvidare, heltid.

Tillträde:
Enligt överenskommelse.

Upplysningar:
Eva Norrman, verksamhetschef
Telefon: 019-602 24 33, 070-532 24 33

Facklig företrädare
:
Gordana Dzever
Telefon: 019-602 26 15

Hemsida: www.regionorebrolan.se

Sista ansökningsdag:

2018-11-11

Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Om organisationen:
Universitetssjukhuset Örebro är ett av länets tre akutsjukhus där vi bedriver avancerad sjukvård, forskning och utbildning. Vi som arbetar här är mycket stolta över vårt sjukhus och bygger vårt arbete på professionalism, engagemang och laganda. På sjukhuset finns 550 vårdplatser och 3500 anställda.

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.

Övrigt:
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.


Visa annons som pdf