Dietist Medicinska kliniken, Universitetssjukhuset Örebro
Örebro

Ärendenummer:
HoS:2018:1079

Vill du bli en av oss?

Antalet dietisttjänster mot vuxna patienter på Universitetssjukhuset i Örebro har på kort tid fördubblats. Vi har förhoppningar om att den utvecklingen fortsätter det innebär att vi idag har en mycket bättre arbetsmiljö.

Medicinska kliniken har drygt 350 anställda varav tre heltidsanställda dietister som ansvarar för dietistfunktionen för klinikens patienter, vi arbetar i NCP. Medicinska kliniken är Universitetssjukhusets största klinik och har fem sektioner, endokrinologi, hematologi, AIM gastroenterologi och nefrologi. Varje sektion har öppenvårdsmottagning och kliniken har tre avdelningar, AVA som är en akutvårdsavdelning, avd 93 för njursjukdomar och avd 83 för lever- gastro- och hematologiska sjukdomar.

Arbetsuppgifter:
Uppdraget innefattar individuellt nutritionsbehandling för klinikens patienter, grupputbildningar för patienter, deltagande i diagnosspecifika team, utbildning av personal och utvecklingsarbete inom kliniken.

Arbetet innefattar både nutritionsbehandling för inneliggande patienter och öppenvårdsmottagning.

Hos oss får du möjlighet att specialisera dig, vi uppmuntrar till kompetensutveckling och vill på sikt ha dietister med specialistkompetens inom klinikens områden. Är du forskningsintresserad finns det stora möjlighter på vår klinik,en av våra dietister är pågång.

Arbetet är självständigt och flexibilitet finns avseende arbetstider och schemaläggning. Dietistgruppen är ett väl fungerande team där man täcker upp för varandra vid behov. Som nyanställd får du en individuellt anpassad inskolningsperiod där du går bredvid en mer erfaren dietist för att du sedan ska kunna arbeta tryggt och självständigt.

Kvalifikationer:
Du som söker är legitimerad dietist, arbetslivserfarenhet är meriterande men inget krav.

Vi söker medarbetare med drivkraft att ge varje patient ett gott bemötande och en individuellt anpassad nutritionsbehandling utifrån vetenskap och beprövad erfarenhet. Självständighet men också förmåga att samarbeta i team är något som vi efterfrågar.

Anställningsform:
Tillsvidareanställning heltid med placering på medicinska kliniken tom 2019-08-31.

Tillträde:
Enligt överenskommelse.

Upplysningar:
Pia Gustafsson, biträdande verksamhetschef
Telefon: 019-602 33 39
E-post: pia.gustafsson@orebroll.se


Facklig företrädare
:
SACO
Ragna Rönning
Telefon: 019-602 23 52
E-post: ragna.ronning@regionorebrolan.se

Hemsida: www.regionorebrolan.se

Sista ansökningsdag:

2018-12-28

Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Om organisationen:
Universitetssjukhuset Örebro är ett av länets tre akutsjukhus där vi bedriver avancerad sjukvård, forskning och utbildning. Vi som arbetar här är mycket stolta över vårt sjukhus och bygger vårt arbete på professionalism, engagemang och laganda. På sjukhuset finns 550 vårdplatser och 3500 anställda.

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.

Övrigt:
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.


Visa annons som pdf