Biomedicinsk analytiker till Laboratoriemedicinska kliniken, klinisk patologi, Universitetssjukhuset Örebro
Örebro

Ärendenummer:
HoS:2019:105

Laboratoriemedicinska klinikens tjänster efterfrågas allt mer och vi behöver utöka vår verksamhet. Vill du vara med och växa med oss? Vi söker en legitimerad Biomedicinsk analytiker, gärna med erfarenhet av flödescytometriska analyser, fram för allt immunfenotypning av blod och benmärg.

Vi jobbar för att skapa ett hematologiskt- och flödescytometriskt centrum där man samlar morfologisk diffrentialräkning, preparering, insamling och tolkning av blod- och benmärgsprov. Målet är att de som jobbar inom verksamheten ska kunna diffrentialräkna både blod- och benmärg samt stå för omhändertagande och tolkning av flödesanalyser. Detta för att erhålla bred kompetens och kunna följa prov till slutdiagnos.

Framtida möjligheter till vidareutbildning inom yrket är goda då vi i Region Örebro län har förmånen att, i samarbete med Universitetet, erbjuda vidareutbildning till magister alt master med fördjupning inom de olika processerna på labb.

Arbetsuppgifter:
Huvudsakliga arbetsuppgifter är immunfenotypning av leukemi och lymfom, olika immunologiska analyser, DNA-ploidi bestämning, stamcellskvantifiering vid autolog stamcellstransplantation, diffrentialräkning av benmärg samt blod, mm.

Kvalifikationer:
Vi söker Dig som är utbildad legitimerad Biomedicinsk analytiker. Tidigare erfarenhet inom histopatologi är meriterande. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper och att du har förmågan att arbeta självständigt och i grupp samt är flexibel och noggrann.

Anställningsform:
Tillsvidare, heltid.

Tillträde:
Sanarast enligt överenskommelse.

Upplysningar:
Åsa Bergström, driftchef, 019-602 10 36
asa.bergstrom@regionorebrolan.se

Facklig företrädare
:
Naturvetarna: Pia Ågren, 019-602 10 36
pia.agren@regionorebrolan.se

Vårdförbundet: Helena Gustavsson
helena.gustavsson@regionorebrolan.se

Hemsida:
www.regionorebrolan.se

Sista ansökningsdag:

2019-02-17

Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Om organisationen:
Laboratorieverksamheten i Region Örebro län är en länsklinik, vilket innebär ett samlat ansvar för den laboratoriemedicinska service som bedrivs vid laboratorierna inom Universitetssjukhuset Örebro, Karlskoga lasarett och Lindesberg lasarett. Vi driver en bred verksamhet inom områdena klinisk kemi, bakteriologi, virologi, immunologi, transfusionsmedicin inklusive terapeutisk plasmaferesbehandling, patologi, cytologi och molekylärgenetik. Inom kliniken ryms även smittskydd, vårdhygien och verksamhet för instrumentsterilisering. Här arbetar närmare 300 personer med rutindiagnostik, forskning och utveckling samt utbildning.

Universitetssjukhuset Örebro är ett av länets tre akutsjukhus där vi bedriver vi avancerad sjukvård, forskning och utbildning. Vi som arbetar här är mycket stolta över vårt sjukhus och bygger vårt arbete på professionalism, engagemang och laganda. På sjukhuset finns 550 vårdplatser och 3500 anställda.

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.

Övrigt:
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.


Visa annons som pdf