Överläkare Kvinnokliniken
Örebro, Karlskoga

Ärendenummer:
HoS:2019:339

Kvinnokliniken söker en överläkare inom obstetrik och gynekologi. Subspecialisering inom tumörkirurgi är starkt meriterande och möjlighet till teamledarskap inom tumörteamet finns. Vi ser positivt på och stödjer intresse för forskning, då vi är en klinik som arbetar aktivt för att utveckla forskningen inom kvinnosjukvården.

Kvalifikationer:
Överläkare inom obstetrik och gynekologi med bakjourskompetens.

Du ska ha en god kommunikationsförmåga och vilja bidra till ett gott samarbete och utvecklingsarbete på kliniken. Forskningsutbildning är en merit.
 
Anställningsform:
Tillsvidareanställning med heltidstjänstgöring.

Tillträde:
Enligt överenskommelse.

Upplysningar:
Gill Kullberg, tf. länsverksamhetschef/överläkare/läkarchef
Telefon: 019-602 30 43, 0586-665 34

Facklig företrädare
:
Läkarförbundet, Teres Litzell
Telefon: 019-602 10 64

Hemsida: www.regionorebrolan.se

Sista ansökningsdag:

2019-04-21

Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Om organisationen:
Kvinnokliniken inom Region Örebro län är en länsklinik som bedriver verksamhet vid två av regionens tre sjukhus, Universitetssjukhuset Örebro och Karlskoga lasarett. Kliniken arbetar aktivt för att utveckla forskningen inom kvinnosjukvård. Totalt har kliniken cirka 30 specialistläkare och 10 ST-läkare.

På Universitetssjukhuset i Örebro finns en obstetrisk sektion med specialistmödravård och fosterdiagnostik, förlossningsavdelning och BB/eftervård. Den gynekologiska sektionen har öppen, sluten och akut gynekologisk vård. Inom den gynekologiska vården har vi utöver allmän gynekologisk verksamhet även en urogyn- och en tumörkirurgisk enhet med robotverksamhet. Här finns också en fertilitetsenhet och en operationsavdelning.

På Karlskoga lasarett finns en kombinerad förlossnings-, BB- och gynekologisk vårdavdelning, en gynekologisk mottagning med specialistmödravård samt operationsavdelning.

Länskliniken har cirka 3 600 förlossningar per år.

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.

Övrigt:
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.


Visa annons som pdf