Specialistläkare till Rättspsykiatrin
Örebro

Vi söker nu en specialistläkare till Rättspsykiatrin i Örebro för ett spännande uppdrag inom vår verksamhet. Hos oss välkomnas du till en arbetsplats med god stämning och utmanande arbetsuppgifter. Vill du bli en del av vårt team och tillsammans med kollegor bidra med engagemang och nytänkande i vår verksamhet, då är du rätt person för oss!

Verksamhetsområde Rättspsykiatri tillhör Område Psykiatri i Region Örebro län och finns i Mellringeområdet i Örebro och består för närvarande av tre slutenvårdsavdelningar. Vårt huvuduppdrag är att vårda patienter dömda till rättspsykiatrisk vård där vi arbetar i tvärprofessionella team tillsammans med patienten utifrån en helhetssyn på människan.

Vi befinner oss för nuvarande i ett spännande utvecklingsarbete där vi ska öppna en fjärde slutenvårdsavdelning.


Arbetsuppgifter:

Du kommer att arbeta med patienter med psykisk ohälsa som dömts till rättspsykiatrisk vård. Du kommer att ha ett nära samarbete med behandlingsteamet som utöver läkare består av psykolog, kurator, arbetsterapeut, sjuksköterska, skötare och behandlingsassistent.

Vi erbjuder dig stora möjligheter att lägga upp arbetet utifrån din egen erfarenhet och kompetens och tillsammans med oss utveckla verksamheten.

Du kommer att vara en del av bakjoursverksamheten för område psykiatri som utgår från psykiatriska akutmottagningen i Örebro där individuella önskemål tas i beaktande.

Vi erbjuder en individuellt anpassad introduktion för att du ska få de bästa förutsättningar och trivas i ditt arbete.

Kvalifikationer:
Legitimerad läkare med specialitet inom rättspsykiatri eller vuxenpsykiatri. Du ser dig som trygg i din yrkesroll, är pedagogisk och tycker om att dela med dig av dina kunskaper. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet, framförallt förmåga till samarbete, en god kommunikation och vilja till utveckling. Du har ett positivt och professionellt förhållningssätt i ditt arbete, där patienten är i fokus.

Anställningsform:
Tillsvidare, heltid

Tillträde:
Enligt överenskommelse.

Upplysningar:
Jimmy Björkman, Verksamhetschef
Telefon: 070-962 86 86

Vecka 31-33 Marie Pettersson, Tf Verksamhetschef
Telefon: 076-118 83 22

Ahmo Gerin, Chefsöverläkare
Telefon: 019-602 82 58

Facklig företrädare
:
Paula Wallmon, Läkarförbundet
Telefon: 0581-850 65

Hemsida:
www.regionorebrolan.se

Sista ansökningsdag:

2020-08-31

Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Om organisationen:
Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.

Ärendenummer:
HoS:2020:547

Övrigt:
Då vi inom Psykiatrin värnar om våra patienter och värderar patientsäkerheten högt, kommer vi i samband med rekryteringen att begära utdrag ur misstanke- och belastningsregister från Rikspolisstyrelsen. Mer att läsa om misstanke- och brottsregister finns i SFS 1999:1135 och SFS 1999:1134.

Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.


Visa annons som pdf