Den här webbplatsen använder kakor (cookies). Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Maria - ny administratör med erfarenhet och IT-glöd

Hon kände att det var dags för en utmaning.
Hon trivs med att ha lite för mycket att göra.
Maria Ek är klinikens nya administratör.

Leende sekreterare utomhus en solig dag

En social problemlösare

- Jag är social, lojal och envis – jag vill gärna lösa problem genast! säger Maria Ek som sedan september är ny administratör på Arbets- och miljömedicinska kliniken efter Anita Nyström.

Hon har arbetat på Hudkliniken med administration och IT-ansvar i 23 år och trivdes jättebra. Men när annonsen om tjänsten på AMM dök upp kunde hon inte motstå att söka.

- Det var dags att utmana sig själv och genom Hudklinikens samarbete med AMM kände jag till kliniken spännande verksamhet, säger Maria Ek.
Hon kommer att stötta Analyslaboratoriet med labsvar, fakturering och kvalitetsregister. Men hoppas också på att få bidra till hemsidans utveckling, IT är ett område hon brinner för.

Vad är en bra arbetsmiljö för dig?

- Att ha en rimlig arbetsbelastning, arbetskamraterna är viktiga, att man hjälper varandra och att det finns en öppen stämning, säger Maria Ek och fortsätter:

- Arbetsmiljön är otroligt viktig – eftersom du tillbringar större delen av din tid på jobbet!

En hemmakatt med gröna fingrar

Maria beskriver sig själv som väldigt hemmakär. Hon bor med man och två vuxna barn i en villa i Gamla Hjärsta. När tiden finns påtar hon gärna i trädgården eller tar en tur till sommarstugan i Nyköping.

- Jag behöver inga längre resor – att bjuda hem sina vänner, laga god mat och dricka nåt gott räcker långt! säger Maria Ek.
Annika Gelin


Sid-funktioner och -information

Sidan granskades den 9 januari 2017

Innehållsansvarig: Håkan Westberg

Publicerad av Karin Stenström

Kortadress: https://www.regionorebrolan.se/amm/mariaek