Du är på Region Örebro läns webbplats.

Region Örebro bezirk Region Örebro bezirk
Search

Vill du arbeta på Sveriges bästa sjukhus? Lockas du av en lärorik, utmanande och utvecklande arbetsmiljö? Då är det dig vi söker! Lindesbergs lasarett är länsdelssjukhus och ett av Örebro läns tre akutsjukhus med cirka 600 anställda. Hos oss hittar du det lilla sjukhusets alla fördelar - en vänlig och familjär atmosfär i kombination med effektivitet och stort kunnande.

Är du sjuksköterska och vill testa något nytt? Vill du inte låsa dig, utan få mer bredd i ditt arbete? Hos oss finns möjligheten att dela din anställning mellan flera verksamheter. 

Vårdpersonal i arbete på Intensivvårdsavdelningen (IVA) Lindesbergs lasarett

Sjukhus med nära vård och specialiserad vård

Lasarettet erbjuder både specialiserad vård och nära vård. Här bedrivs anestesi- och intensivvård, kirurgi samt medicinsk och geriatrisk vård. Vi har dessutom sex specialistmottagningar och röntgenklinik. Sjukhuset är också framstående inom höft- och knäproteskirurgi.

Personal på Akutkliniken Lindesbergs lasarett

Det mindre sjukhusets alla fördelar

Lindesbergs lasarett har det mindre sjukhusets alla fördelar - korta beslutsvägar, medarbetare som blir sedda och behövs från första arbetsdagen, hög effektivitet och ett gott kollegialt stöd.

Sjuksköterska på Akutmottagningen Lindesberg undersöker pojke

Bredd i kompetensen

Hos oss får du som medarbetare möta ett brett sjukdomspanorama och samtidigt finns närheten till ett universitetssjukhus vid behov av fördjupad specialistkompetens.

dietist

Medarbetare som trivs

En nyligen genomförd enkät ger oss kvitto på att medarbetarna trivs. Även patienterna är nöjda med oss, och placerar gärna vårt sjukhus på framstående plats i nationella patientenkäter.

Lindesbergs lasarett utvändig bild

Tillgängligt sjukhus

Det är enkelt att ta sig till vårt sjukhus. Det är nära till buss och tåg, och sjukhuset har gratis parkering för såväl patienter som personal.

KTC Lindesbergs lasarett

Vi utvecklar medarbetarna

På lasarettets kliniska träningscenter ges medarbetarna möjlighet att utveckla sin kompetens under ledning av erfarna utbildare

Kultur och idrott

Trakten bjuder på ett rikt utbud för såväl den idrotts- som den kulturintresserade.

Bo i Bergslagen

Sjöar och stora skogar omger lasarettet. För dig som vill bo centralt men ändå vill bo på landet.

Allt för ett gott liv

Lindesberg bjuder på småstadens charm med allt du behöver för ett gott liv.