Den här webbplatsen använder kakor (cookies). Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Välkommen till Karlskoga lasarett

Karlskoga lasarett är ett akutsjukhus som främst är till för invånarna i västra Örebro län och östra Värmlands län. Alla som väljer att söka vård hos oss är välkomna!

På gång

  • Det finns för närvarande inga händelser
  • New in Sweden
  • 1177
Personal vid akutmottagningen

Medarbetare vid lasarettets akutmottagning

Information från landstinget

Ska du föda barn i sommar?

Från lördag den 17 juni kl 12.00 till fredag den 25 augusti kl 8.00 är förlossningen vid Karlskoga lasarett stängd. Under denna period sker länets samtliga förlossningar samt eftervård av mamma och barn på USÖ.


Karlskoga lasaretts populära vårmarknad

Idag onsdag är det dags för Karlskoga lasaretts årliga vårmarknad. I lasarettets entré står 11 stycken förväntansfulla och peppade patientföreningar fram till klockan 14, med förenings- och patientinformation samt försäljning av allt från lotter till fikabröd.


PreST-programmet igång - en satsning för att locka fler distriktsläkare

PreST-programmet är ett introduktionsår som ger läkare utbildade utanför Sverige, men inom EU, en bra möjlighet att komma in i det svenska sjukvårdssystemet. Tanken med programmet är att skapa fler möjligheter att värva blivande distriktsläkare till området och således stärka upp bemanningen på de lokala vårdcentralerna.


Din kropp har något att säga dig. Det kan förändra ditt liv.

Visste du att 70 % av de kroniska sjukdomar som människor i Sverige drabbas av idag är relaterade till ohälsosamma levnadsvanor?  Genom att ta hand om dig själv och din kropp kan du förbättra din hälsa.


Unik satsning i Örebro län

Inom ramen för Region Örebro läns satsning Akademisk specialisttjänstgöring, AST, har sjuksköterskor möjligheten att gå en specialistutbildning på betald arbetstid. 

 

Vård

Hitta rätt

Tjänster

E-tjänster

Via våra e-tjänster kan du bland annat:

  • Av- och omboka tid
  • Förnya recept
  • Kontakta oss