Logo for the website Logo for the website

Lediga jobb

Sök semestervikariat

Nu kan du söka semestervikariat som undersköterska, tandsköterska, sjuksköterska och skötare inom psykiatrin. Sök under våra lediga jobb.

Anders Bagge på scenen och framför en sång.
25-årsgåvan

25-åringarna firades med Bagge

Region Örebro län har delat ut minnesgåvor som tack till de medarbetare som har arbetat 25 år i Örebro läns landsting/Region Örebro län.

Språkstöd

Språkstöd för anställda

Språket har stor betydelse för patientsäkerheten. På Kliniskt träningscenter, KTC, erbjuds extra språkundervisning för anställda.

Pauline är operationssjuksköterska

– Jag blir som kirurgens förlängda arm. Jag måste kunna ta snabba beslut och vara problemlösare.

Indira är undersköterska

– Det kändes helt rätt, det var inom vården som jag skulle jobba. Ett stimulerande och meningsfullt arbete där jag kunde göra skillnad för någon annan i stort som smått.

Tommy är intensivvårdssjuksköterska

– När man får in en ung patient med ett rädda-hjärnan-larm, ger behandling, och några timmar senare är patienten återställd. Det känns gott i hjärtat.

Frida är ambulanssjuksköterska

– Det ger en otrolig möjlighet till utveckling, fortbildning och forskning. För den som arbetar här finns möjligheter till personlig utveckling och fortbildning om man vill det.

Rojin är tandhygienist

– Det jag uppskattar med mitt jobb är att jag får träffa patienter i olika åldrar. Att kunna hjälpa människor att bibehålla en god munhälsa och att få jobba självständigt.

Marina är gruppchef

– Jag känner en enorm stolthet över att få förmånen att leda och arbeta på städ. Vi är en stolt arbetsgrupp som gör ett fantastiskt arbete, många gånger i det tysta.

Madeleine är skötare inom psykiatrin

– Min uppgift går mycket ut på att stötta hela familjer där både föräldrar och syskon kan känna oro och rädsla.