Du är på Region Örebro läns webbplats.

Logotyp för webbplatsen Logotyp för webbplatsen

Tidningen Leva läses in och du kan lyssna på den på olika sätt. Till exempel via mp3-filer här direkt på webbplatsen eller via Daisyformat, CD eller appen Legimus.

Leva i Daisyformat

Vill du hellre lyssna i Daisyformat kan du göra det via MTM - Myndigheten för tillgängliga medier.

För dig som redan prenumererar på dagstidning som taltidning

Om du redan prenumererar på en taltidning via MTM kan du utan kostnad prenumerera på Leva i Daisyformat.

Lyssna på Leva i appen Legimus

Om du inte prenumererar på en taltidning och har en smart mobiltelefon eller en surfplatta kan du istället lyssna på Leva via appen Legimus.

Ta kontakt med Taltidningshjälpen på MTM så hjälper de dig att komma igång.

Mejla till Taltidningshjälpen.

MTM - Myndigheten för tillgängliga medier

Leva på CD/Daisyskiva

Har du en äldre Daisyspelare och vill ha en CD skiva eller en Daisyskiva skickad hem till dig så ta kontakt med oss så lägger vi till dig i vårt adressregister.

Mejla din adress till Lena E. Hagsten.

Aktuella artiklar

USÖ satsar på traumasjukvård

I det nya traumarummet på Universitetssjukhuset Örebro (USÖ) tas patienter omhand snabbt och utan onödiga förflyttningar.

image alt text

Cyklotronen på plats på USÖ – viktigt steg för att utveckla cancervården

Nu tar Region Örebro län ett viktigt steg i utvecklingen genom bygget av en cyklotronanläggning.

image alt text

"Johan kan ha räddat mitt liv"

– Jag har fått ytterligare en chans att leva mitt liv och vill tacka Johan av hela mitt hjärta, säger Annika Dickens.

Läs senaste numret av Leva

LEVA-0503-A-001-A_Framsida390x496.jpg