Den här webbplatsen använder kakor (cookies). Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Vi söker sjuksköterskor som vill göra skillnad!

Just nu är hälso- och sjukvården i Region Örebro län inne i en spännande utveckling där vi tar stegen mot framtidens sjukvård.

Här är du som sjuksköterska viktig för att utveckla vården utifrån patientens fokus. För oss betyder det att vi vill göra vården ännu bättre. Varje dag. I stort och smått. I varje möte. Och att alla som vill vara med i utvecklingen får goda förutsättningar för det.

Vi satsar på våra sjuksköterskor

I Region Örebro län erbjuder vi dig som sjuksköterska en tillsvidareanställning direkt. I början av din anställning får du som ny sjuksköterska också möjlighet att delta i ett omfattande introduktionsprogram under ett år, som ger dig bra förutsättningar att komma in i ditt arbete och träffa nya sjuksköterskekollegor. Den dag du känner dig redo för vidareutbildning kan vi också erbjuda generösa förmåner.

Du väljer bland alla möjligheter

Inom Region Örebro län finns en arbetsplats för alla önskemål. Välj stora universitetssjukhuset för specialistkompetens och en nära koppling till universitetet, välj något av våra mindre akutsjukhus i länet för närheten mellan verksamheterna. Eller kanske du föredrar att arbeta med variation och bredd inom primärvård eller psykiatri.
Hos oss finns alla möjligheter! Steget in är bara en början på din karriär, här kan du som sjuksköterska stanna och utvecklas.

Hör av dig till oss!

Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med dig som vill arbeta hos oss. Hör gärna av dig till våra rekryterare.


Sid-funktioner och -information

Sidan granskades den 16 februari 2017

Innehållsansvarig: Helena Svensson

Publicerad av Carl Olsson

Kortadress: https://www.regionorebrolan.se/sjukskoterska

Hör av dig till oss

Monica Johansson
Universitetssjukhuset Örebro
Tel 019-602 37 20

Karin Stenström
Karlskoga lasarett
Tel 0586-661 36

Gunilla Lindblom
Lindesbergs lasarett
Tel 0581-852 16

Torbjörn Torstensson
Primärvård
Tel 019-602 75 70