Signe och Reinhold Sunds stiftelse för reumatikerforskning

Ansökan ska vara Forskningskommittén tillhanda senast den 27/10 2017

Region Örebro län utlyser ansökan om forskningsbidrag ur Signe och Reinhold Sunds stiftelse för reumatikerforskning. Stiftelsen kan för 2017 utdela 223 000 kr. Forskningsbidraget ska utgå till en eller flera forskare i Sverige inom reumatikerområdet för främjande av vetenskaplig forskning.

Forskningskommittén i Region Örebro län beslutar om tilldelning av forskningsbidrag ur stiftelsen på sammanträde 17 12 07. Ansökan ska vara Forskningskommittén tillhanda senast den 27 oktober 2017.

Anvisningar med mer -> vänligen se information i högerspalten.

Sidan granskades den 18 september 2017

Innehållsansvarig: Lena Björkman

Publicerad av John Swensson

Kortadress: https://www.regionorebrolan.se/sundsstiftelse

Kontaktinformation

Forskningssekreterare Lena Björkman, FoU-enheten, S-huset, USÖ, Södra Grev Rosengatan, 701 85 Örebro, tel 019-602 62 07.

Anvisningar och ansökningsblankett
(Om du inte kan fylla i blanketten kan du behöva klicka på Aktivera redigering överst i det gula fältet.)