Den här webbplatsen använder kakor (cookies). Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Forum Uppsala-Örebro – Lokal Nod Örebro

Den "lokala noden Örebro” är del av Forum Uppsala-Örebro: den Regionala noden för samordning av kliniska studier. 

Uppsala-Örebros sjukvårdsregion består av sju landsting/regioner (Gävleborg, Uppsala, Sörmland, Västmanland, Örebro, Dalarna och Värmland) som är representerade i det regionala styrorganet Samverkansnämnden (Uppdragsansvariga). Den Regionala noden är en enhet inom det Regionala Forskningsrådet (RFR).

Det lokala nodnätverket med lokala samordnare från de sju Landstingen/regionerna är en direktlinje till den operativa verksamheten på lokal nivå inom regionen och en viktig del av den regionala nodens informations- och kommunikationsstruktur. Forum Uppsala-Örebro kommer under 2016 att fokusera på uppbyggnad av infrastruktur och en funktionell verksamhet för samverkan och informationsdelning inom regionen där de lokala noderna kommer att spela en central roll.

Tjänster såsom rådgivning och konsultationer inför, under eller efter kliniska studier, likaså rådgivning inför anslagsansökningar, anordnande av kurser och utbildningar, t ex inom statistik, GCP och monitorering finns beskrivet i den Regionala nodens tjänstekatalog.Samordnare för lokal nod:
Eva Norgren Holst
Mobil: 073-8421059


 


Sid-funktioner och -information

Sidan granskades den 10 april 2019

Innehållsansvarig: Eva Norgren Holst

Publicerad av Elin Abelson