Den här webbplatsen använder kakor (cookies). Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Medicin: Kardiologi

Blodfetter och kost
PATIENTRÅD om kost och livsmedelsval vid höga blodfetter. (2 sidor)

Förmaksflimmer/förmaksfladder
Vårdriktlinjer vid förmaksflimmer/förmaksfladder

Omhändertagande av patient med misstänkt hjärtinfarkt på vårdcentral
Checklista för omhändertagande

Hjärtsvikt
VÅRDRIKTLINJER för Primärvården i ÖLL

Hypertoni
VÅRDRIKTLINJER för Primärvården i ÖLL

Kranskärlssjukdomar
VÅRDRIKTLINJERför Primärvården i ÖLL

 

 


Sid-funktioner och -information

Sidan granskades den 5 juni 2020

Innehållsansvarig: Sven Röstlund

Publicerad av Hanna Marklund