Den här webbplatsen använder kakor (cookies). Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Beställningsportal

För att lättare få överblick över dina beställningar och göra nya beställningar kan du registrera dig till vår Beställningsportal.

 

För att få tillgång till Portalen måste du först registrera dig vilket du gör genom att fylla i registreringsformuläret och skicka det till Tolkcentralen, Region Örebro län, Box 1613, 701 16 Örebro. Alternativt kan du lämna in det på Tolkcentralen.

Kom gärna upp till oss på Tolkcentralen så berättar vi mer hur du ska göra.

Bokningsportalen tillhandahålls av Region Örebro län och Tolkcentralen
För att du ska kunna använda Bokningsportalen via Internet behövs ditt förnamn, efternamn, e-postadress, lösenord och ett automatiskt genererat användarnamn. Dessa personuppgifter behandlas för att kommunicera med dig om tjänsten vid behov och för att notera din uppgift om samtycke till behandlingen av personuppgifterna.
Du avgör själv om du vill registrera dina uppgifter. Funktionerna Bokningsportalen kan inte tillhandahållas utan personuppgifterna..
Personuppgifterna behandlas i Sverige. Du har enligt 26 § personuppgiftslagen (1998:204) rätt att gratis, en gång per kalenderår, efter skriftligt undertecknad ansökan ställd till Tolkcentralen, få besked om vilka personuppgifter om dig som behandlas. Du har också rätt att enligt 28 § personuppgiftslagen begära rättelse i fråga om personuppgifter som behandlas om dig.

Här hämtar du registeringsformuläret.

Här finns manualen för Beställningsportalen

Här hittar du Beställningsportalen.


Sid-funktioner och -information

Sidan granskades den 11 maj 2017

Innehållsansvarig: Magnus Sjögren

Publicerad av Anders Silvetärn