Den här webbplatsen använder kakor (cookies). Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Arbeta hos oss

Vårdpersonal i korridor.

Karlskoga lasarett är ett fullvärdigt, medelstort akutsjukhus som har det lilla sjukhusets fördelar samtidigt som det är tillräckligt stort för att erbjuda dig goda utvecklingsmöjligheter. Karlskoga lasarett kännetecknas av en familjär atmosfär med god stämning och ett gott samarbetsklimat både inom och över avdelningsgränser. Hos oss blir du sedd – inte bara en i mängden.

Vi har skapat en unik delaktighet och känsla för helheten bland våra medarbetare tack vare ett strukturerat kvalitets- och förbättringsarbete där alla har egna ansvarsområden utöver sin yrkesroll. Det här tillsammans med andra faktorer ligger till grund för att Karlskoga lasarett som första sjukhus i Sverige har vunnit Utmärkelsen Svensk Kvalitet.

95% rekommenderar arbetsplatsen

Vi är måna om vår personal och medarbetarenkäter sedan många år tillbaka visar att våra medarbetare trivs på Karlskoga lasarett. Hela 95% anger att de kan rekommendera en nära vän att jobba här!


Hur är det att jobba på Karlskoga lasarett?

PorträttbildMöt narkossjuksköterskan Catalina och fem andra av våra medarbetare som berättar om sina jobb och varför de trivs så bra här. Intervjuer med medarbetare på Karlskoga lasarett. 
 

Få en inblick i vår vardag i sociala medier

Vill du veta mer om oss hur det är att jobba hos oss? Följ Region Örebro län på Facebook, Instagram och LinkedIn så får du lite inblick i vår vardag.


Sid-funktioner och -information

Sidan granskades den 11 oktober 2018

Innehållsansvarig: Annica Bergdahl

  • Lediga jobb