Press

Här finns våra presskommunikéer, kontaktinformation, bildarkiv och faktamaterial. Kontakta oss gärna så hjälper vi dig vidare.

Information i samband med olycksfall

Sjukvårdens information syftar till att beskriva de medicinska konsekvenserna av inträffad händelse. Övrig information om händelsen lämnas av räddningsledare samt polis.

Uppgifter om skadade i samband med olyckor lämnas via presskommuniké. Förnyad presskommuniké kan lämnas i vissa fall. Massmedia ombeds kontakta sjukhusets växel för förnyad presskommuniké.

Övrig information

Sjukhusstaben kommunikation arbetar övergripande med intern och extern kommunikation. Vi svarar på allmänna frågor om Karlskoga lasarett och kan ge tips och förmedla kontakter med medicinska och andra experter på sjukhuset.

Lisa Lilja
Områdeskommunikatör
Telefon: 0586-666 10

Fotografering/filmning

Grundregeln är att det krävs tillstånd för att fotografera eller filma i sjukhusets lokaler. Detta är till för att skydda patienternas integritet. För fotografering/filmning i sjukhusets allmänna utrymmen hänvisas till vår Försörjningsenhet:

Göran Dahlqvist
Försörjningschef
Telefon: 0586-661 77

För fotografering/filmning på kliniker/avdelningar ges tillstånd av respektive klinikchef/motsvarande. Intervjuer beviljar patienten eller personalen själva.

Vid fotografering/filmning – visa hänsyn och beakta det utsatta läge man befinner sig i som patient!

Bildbank

I bildbanken finns exteriörbilder av sjukhuset. Dessa bilder är fria för publicering.

Sidan granskades den 5 oktober 2017

Innehållsansvarig: Lisa Lilja