Den här webbplatsen använder kakor (cookies). Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Arbeta hos oss

Välkommen till Lindesbergs lasarett!

Lindesbergs lasarett är ett av Örebro läns tre akutsjukhus, komplett inom ortopedi, medicin och kirurgi.

Hos oss arbetar cirka 600 medarbetare. Många av våra medarbetare uppskattar den bredd av sjukvård vi bedriver. Hos oss får du som medarbetare möta ett brett sjukdomspanorama och samtidigt finns närheten till ett universitetssjukhus vid behov av fördjupad specialistkompetens.

Vår verksamhet
Vår verksamhet består av anestesi- och intensivvård, kirurgi, ortopedi samt medicinsk och geriatrisk vård. Vi har dessutom sex specialistmottagningar och en röntgenklinik.

Lindesbergs lasarett har det mindre sjukhusets alla fördelar, korta beslutsvägar, medarbetare som blir sedda och behövs från första arbetsdagen, hög effektivitet och ett gott kollegialt stöd.

Som stöd till sjukhusets vårdenheter finns en administrativ stab bestående av medarbetare med specialistkompetens inom teknik & miljö, utvecklings-, informations- personal- och ekonomiområdet. Hos oss arbetar förutom läkare, sjukgymnaster och undersköterskor även medicinska vårdadministratörer, sjukgymnaster, arbetsterapeuter, kuratorer, ekonomer, personalvetare med flera.

Vi har 95 procent nöjda medarbetare
I den senaste medarbetarenkäten framkommer att Lindesbergs lasarett har nöjda medarbetare. En stor andel, 95 % av sjukhusets medarbetare, är nöjda. De flesta av våra medarbetare har sökt sig till oss för att vi har det mindre sjukhusets fördelar. Vi erbjuder en bred verksamhet och en trivsam arbetsmiljö.

Medarbetare som arbetat ett tag upptäcker att det är lätt att bli delaktig i verksamheten och det finns goda förutsättningar att utvecklas och påverka sin arbetssituation. Medarbetare som överväger att flytta till vår region uppskattar det geografiska läget. Närheten till vår vackra Bergslagsnatur, samtidigt som flera större städer finns inom räckhåll.


 


Sid-funktioner och -information

Sidan granskades den 1 november 2017

Innehållsansvarig: Ing-Mari Sjöblom

Förmåner i Region Örebro län