Deltar på Lindedagen för fjärde gången

För fjärde året i rad deltar Region Örebro län i utomhusmässan i Lindesberg i maj. En mässa vars syfte är att visa upp det mesta av det bästa med Lindesberg med omnejd.

Det är Rotary i Lindesberg som är initiativtagare till mässan som i år äger rum onsdagen den 16 maj vid Loppholmarna och Lindesjöns strand. Omkring 130 utställare är anmälda till dagen, och det handlar om såväl lokala företag och organisationer som om ideella verksamheter och föreningar.

Region Örebro läns mässrepresentanter kommer att finnas på plats vid Strandpromenaden nedanför vårdcentralen. Bland annat kommer besökarna kunna kika in i en ambulans och personal från ambulansavdelningen svara på frågor om sitt jobb. Även HR-personal deltar i mässan för att berätta om vilka möjligheter till jobb som finns inom regionen i allmänhet och Lindesberg med omnejd i synnerhet.

Länstrafiken och Patientnämnden finns också på plats från Region Örebro län, och de kan man också träffa på vid Strandpromenaden i närheten till Linde vårdcentral.

Sidan granskades den 27 april 2018

Innehållsansvarig: Maria Andréasson