Den här webbplatsen använder kakor (cookies). Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Specialistmottagningarna bjuder in till minimässa med föreläsningar

Tisdag den 16 oktober arrangerar specialistmottagningarna vid Lindesbergs lasarett en gemensam minimässa klockan 13-16. Målgrupp är alla som är intresserade av att veta mera.

Specialistmottagningarna består av öron-, näsa- halsmottagningen och logopedmottagningen, hudmottagningen, barn och ungdomsmottagningen, kvinnomottagningen, ögonmottagningen samt smärt- och idrottsskademottagningen.

Under mässeftermiddagen finns personal från de olika mottagningarna på plats med informationsbord för att berätta om sina verksamheter och svara på besökarnas frågor.

Det bjuds också på tre miniföreläsningar. Föreläsningarna inleds klockan 14.30 med att Rebecca Blomberg pratar om kvinnor och inkontinens. Klockan 15 handlar det om smärta när Sara Nygren och Agnes Lindgren tar till orda, och slutligen klockan 15.30 berättar Christina Helmersson och Lars Dagson om barn och kiss och bajs.
Det finns även utrymme för frågor till föredragshållarna.

- Vi vill på det här sättet ge människor chansen att få veta mera om allt bra vi håller på med på lasarettet, säger Ann-Christin Ledstam, verksamhetschef för lasarettets specialistmottagningar.
- Vi har en bred verksamhet, men det är ganska anonym för gemene man, därför känns det jättekul att få ordna något sådant här för att sprida information om oss, fortsätter Helena Harnesk, samordnande avdelningschef vid mottagningarna.

De båda och deras personal hoppas nu på god respons på mässan som genomförs i och intill lasarettets konferensrum 4 som återfinns på entréplan.


Sid-funktioner och -information

Sidan granskades den 3 oktober 2018

Innehållsansvarig: Maria Andreasson

Publicerad av Maria Andreasson