Den här webbplatsen använder kakor (cookies). Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Försörjning

Här finns avdelningarna för kost, städ, transport och tryckeri. Vi är verksamma i Karlskoga, Lindesberg och Örebro.

Kostavdelningen arbetar aktivt med att uppfylla Region Örebro läns rekommendationer att öka användandet av ekologiskt producerade råvaror. Vi ser det både som en utmaning och möjlighet att öka användningen av ekologiska produkter i vår kostproduktion. Hos oss finns en stark känsla för kvalitet, mat och kokkonst. Vi är ca 90 medarbetare vid köken i länet.

Städavdelningen ansvarar för en ren miljö till patienter och personal. Städningen utförs av välutbildad personal med kvalitetssäkrade och miljöanpassade metoder. Vi arbetar för att vara en kostnadseffektiv intern leverantör av städtjänster, så att det frigörs resurser till hälso- och sjukvården. Förutom städuppdrag på sjukhusen ansvarar vi även för städning ute på flera vårdcentraler och folktandvården. Städavdelningen har ca 180 medarbetare i länet.

Transport- och logistikavdelningen ansvarar för transporter av patienter, mat, gods, post, avfall och tvätt. De ansvarar också för Region Örebro läns bilpool. På Universitetssjukhuset transporteras per år ca 40 000 patienter och inom Karlskoga lasarett ca 10 000 patienter. Vi har ca 60 medarbetare i länet.

Tryckeriet är Region Örebro läns interna leverantör av trycksaker. Här erbjuds professionell färg- och svartvit kopiering med originalframställning och olika typer av efterbehandling.


Sid-funktioner och -information

Sidan granskades den 15 augusti 2016

Innehållsansvarig: Martin Stang

Publicerad av Pernilla Ellting

Kontakt

Försörjningschef

Martin Stang

Länskostchef
Mats Eliasson

Länsstädchef
Katarina Sjöberg

Länschef
Transport- och logistik samt tryckeri
Anders Kinnander

Mer information