Den här webbplatsen använder kakor (cookies). Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Informationskanaler

Region Örebro läns information ska vara aktiv, öppen och ärlig. Region Örebro län är en demokratiskt styrd organisation och som medborgare har du rätt till information om verksamheten.

Region Örebro län har både en central kommunikationsfunktion och funktioner inom respektive förvaltning, exempelvis sjukhus och primärvård.

Delaktighet och dialog

Den centrala funktionen har det övergripande ansvaret för regionorganisationens externa och interna kommunikation. Det innebär att planera, leda och genomföra olika kommunikationsinsatser.

God kommunikation är viktigt för att du som länsinvånare ska kunna få bästa möjliga vård om du blir sjuk. Du ska känna dig delaktig i din vård och kunna ha en god dialog med Region Örebro läns medarbetare och politiker.

Information från Region Örebro län

På webbplatsen www.regionorebrolan.se hittar du bland annat aktuell information från Region Örebro län om hälso- och sjukvård, forskning, arbete och utbildning, regionutveckling samt den politiska verksamheten.

Information från Region Örebro län hittar du också på webbplatsen www.1177.se. Här finns till exempel kontaktuppgifter till vården samt fakta och råd om olika sjukdomar och besvär.  

Länstidningen Tebladet utkommer med fyra nummer per år och ger aktuell information till alla hushåll i länet.

Region Örebro län arbetar också med information till länsinvånare med särskilda behov.


Sid-funktioner och -information

Sidan granskades den 9 april 2019

Innehållsansvarig: Marjetta Leijonhufvud

Publicerad av Carl Olsson

Kontakt

Kommunikationsdirektör
Marjetta Leijonhufvud
Telefon 019-602 63 44
Växel: 019-602 10 00