Nu lanseras veckans instagrammare

I Region Örebro län finns många varierande och intressanta arbeten. Våra medarbetare är de främsta ambassadörerna.

Nu börjar Region Örebro län därför med ett stafettkonto på Instagram där en ny medarbetare kommer att visa upp sitt arbete och sin vardag varje vecka.

Följ Region Örebro län via kontot @regionorebrolan. Den som inte har Instagram kan gå in via en webbläsare, www.instagram.com/regionorebrolan.

Fakta

Instagram är en app för bild- eller filmdelning via mobiltelefonen. Användaren tar ett foto eller film med telefonen, lägger till en bildtext och postar den. Då visas bilden eller filmen i följarnas flöde och de kan gilla och kommentera. Instagram är det näst största sociala nätverket bland internetanvändare i Sverige efter Facebook.

Sidan granskades den 20 mars 2017

Innehållsansvarig: Maja Blom