Följ regionfullmäktige i mars

Tisdagen den 6 mars sammanträder regionsfullmäktige i Rådhuset i Örebro. Vill du höra vad som diskuteras på sammanträdet är du varmt välkommen. Du kan även följa de politiska diskussionerna via en sändning på vår webbplats.

Klockan 09:00 tisdagen den 6 mars sätter regionfullmäktige igång. Då kommer ledamöterna att behandla ärenden kopplade till Region Örebro län samt besvara motioner och frågor.

De ärenden som kommer att diskuteras är bland annat ägarförändring i Tåg i Bergslagen AB, Länstrafiken och Regional utvecklingsstrategi för Örebro län 2018-2030.

I samband med detta erbjuder vi en webbsändning, så att du som åhörare kan lyssna till debatterna på ett mer tilltalande sätt. Gå in på regionorebrolan.se/webbtv för att titta på direkständningen.

Sidan granskades den 21 februari 2018

Innehållsansvarig: Carl Olsson