Val till styrelse och nämnder på fullmäktige

Nyhet 2018-11-16

På måndag, den 19 november, träffas regionfullmäktige för att välja ledamöter till regionstyrelsen och nämnderna, och för att dela ut kulturpriset.

När regionfullmäktige träffas på måndag kommer ledamöterna att uträtta en rad olika val. Det handlar bland annat om att utse ledamöter och ersättare till regionstyrelsen och de olika nämnderna samt välja personer till andra uppdrag.

- Vi har också ett avsnitt på sammanträdet som handlar om demokrati, hur vi ska arbeta med medborgardialoger, säger Torgny Larsson, regionfullmäktiges ordförande.

Även de personer som ska representera Region Örebro län i Sveriges Kommuner och Landsting, SKL, kommer att väljas på måndag.

- Och så ska vi givetvis dela ut kulturpriset för regionen, jätteroligt, säger Torgny Larsson.

Sidan granskades den 16 november 2018

Innehållsansvarig: Carl Olsson