Inspirationsdag - Forum för äldreforskning och utveckling av vård och omsorg

Tisdag 27 november hålls en inspirationsdag för utvecklingsarbete kring insatser för äldre. Politiker och tjänstemän från länets kommuner och Region Örebro län är varmt välkomna att delta.

Programmet är uppbyggt på två teman.

Det ena temat är att sprida tankar och idéer om begreppet ”akademiskt vård- och omsorgsboende” som är en arbetsmodell som skapar bra förutsättningar att öka kvaliteten inom vård- och omsorgsboenden.

Det andra temat handlar om psykisk ohälsa bland äldre och där bland annat forskningsresultat kring självmord bland äldre kommer redovisas, information om vad som är normal och sjuklig depressivitet samt hur kan vi förbygga psykisk ohälsa och vad gör vi idag.

Tid och plats

Tid: tisdag 27 november kl. 9.00-16.30 (kl. 8.30–9.00 serveras kaffe och smörgås)

Plats: Handskmakaren, Conventum, Örebro.

Det kostar inget att delta vid inspirationsdagen.

Program och anmälan

Här kan du läsa mer om programmet för dagen och hur du gör för att anmäla dig.

Sidan granskades den 20 november 2018

Innehållsansvarig: Kjerstin Larsson