Region Örebro län deltar i Örebro Pride

I helgen, den 24-26 augusti, arrangeras Örebro Pride. Vi deltar i paraden och kommer att ha ett bemannat informationstält i Pride Park i stadsparken.

Händer med ett regnbågshjärta

Vi deltar i Örebro Pride i egenskap av vård- och samhällsaktör för en öppen och inkluderande region. Vi vill delta i samtalet kring hbtq-frågor, visa vår ståndpunkt mot diskriminering av hbtq-personer och sprida information om sexuell hälsa.

Lördagen den 25 augusti klockan 12-21 finns vi på plats med ett bemannat informationstält i Pride Park. Vi deltar även i Prideparaden.
I samband med Örebro Pride kommer vi också att flagga med regnbågsflaggan vid Eklundavägen och på USÖ, samt på våra stadsbussar.

Sidan granskades den 24 augusti 2018

Innehållsansvarig: Maja Blom