Upphandlingspolicy och kulturplan på fullmäktige

Nyhet 2018-10-30

På måndag den 5 november träffas regionfullmäktige för det första sammanträdet efter valet. På agendan för står bland annat en ny upphandlingspolicy och justering av kulturplanen.

När regionfullmäktige strålar samman för novembersammanträdet är 25 av de 71 ledamöterna nyvalda, medan de övriga 46 har rutin från tidigare. Den nya fullmäktigeförsamlingen kommer att debattera och fatta beslut om en ny upphandlingspolicy för Region Örebro län.

- Det handlar om att vi inom regionen ska handla med schyssta villkor, säger Torgny Larsson (S), regionfullmäktiges ordförande.

- Sen kommer vi också att ta upp kulturplanen som ska kompletteras och justeras, säger Torgny Larsson.

Du som vill följa regionfullmäktige på plats är varmt välkommen till sessionssalen på rådhuset i Örebro, och du som föredrar att följa sammanträdet via webben kan enkelt göra det via Region Örebro läns webbplats.

Sidan granskades den 30 oktober 2018

Innehållsansvarig: Carl Olsson