Välkommen till regionfullmäktiges sammanträde

Tisdagen den 25 september är du välkommen till sessionssalen i rådhuset i Örebro där regionfullmäktige sammanträder.

Har du inte möjlighet att följa mötet på plats kan titta på webbsändningen via regionens webbplats.

Regionfullmäktiges sammanträde inleds klockan 9, och avslutas cirka klockan 17. Under sammanträdet kommer bland annat en redovisning av besvarade medborgarförslag att göras. Även Region Örebro läns bolagspolicy och ägarförändringar i Alfred Nobel Science Park kommer att behandlas.

Har du något som du önskar att regionfullmäktige tar upp kan du med fördel lämna in ett medborgarförslag.

Klicka på bilden för att få den större.

Sidan granskades den 13 september 2018

Innehållsansvarig: Carl Olsson