Caroline Balkstedt tillträder som förvaltningschef på Företagshälsa och tolkförmedling

Den 1 januari 2020 tillträder Caroline Balkstedt som förvaltningschef för Företagshälsa och tolkförmedling. Hon kommer närmast från tjänsten som områdeschef på Tolk- och översättarservice inom samma förvaltning.

- Jag är glad och tacksam över att få den här chansen. Jag har lång erfarenhet av integrationsfrågor, och brinner för arbetsmiljöfrågor och hälsofrämjande arbete. Detta, i kombination med att jag under flera år arbetat i förvaltningens ledningsgrupp, gör att jag är redo att axla ansvaret som förvaltningschef, säger Caroline Balkstedt.

Hon har varit områdeschef på Tolk- och översättarservice i elva år, och ser nu fram emot att ta sig an uppdraget som förvaltningschef.

- Det ska bli spännande att få vara med och vidareutveckla våra två fina verksamheter. Alla berörda ska uppfatta oss som nyttiga verksamheter med hög servicenivå, trevligt bemötande och otrolig kompetens inom respektive sakområde, säger Caroline Balkstedt.

Viktiga frågor i dagens samhälle

- Det känns bra att kunna presentera Caroline Balkstedt som chef över förvaltningen Företagshälsa och tolkförmedling. De frågor hon nu blir ytterst ansvarig för är väldigt viktiga i dagens samhälle, och jag är övertygad om att de erfarenheter och det kunnande hon bär med sig in i rollen  kommer att stärka både verksamheten, kommunerna och Region Örebro län , säger Rickard Simonsson, regiondirektör.

Sidan granskades den 11 december 2019

Innehållsansvarig: Carl Olsson