Välkommen att följa regionfullmäktige den 18 juni

Nyhet 2019-06-10

Den 18 juni samlas regionfullmäktige för det sista sammanträdet innan sommaren. Då ska ledamöterna bland annat avhandla årets första delårsbokslut och målbilden för framtidens hälso- och sjukvård.

- I målbild 2030 funderar vi på hur patienterna, som får allt mer kunskap, ska bemötas i framtiden, säger Torgny Larsson, regionfullmäktiges ordförande.

Även en del interpellationer kommer att tas om hand av fullmäktige.

- Och sen, framförallt, kommer vi att dela ut naturvårdspriset Erik Rosenbergs minne, säger Torgny Larsson.

Regionfullmäktige sammanträder i rådhuset i Örebro, dit du är välkommen. Har du inte möjlighet att komma dit kan du med fördel följa webbsändningen via regionorebrolan.se.

Här kan du ta del av handlingar inför mötet och protokoll efter mötet.

Sidan granskades den 10 juni 2019

Innehållsansvarig: Carl Olsson