Utveckling av kanaler för kommunikation

Just nu arbetar Region Örebro län med att tydliggöra, stärka och förbättra regionens kommunikation.

Sammantaget ska de åtgärder vi kommer fram till bidra till ett gott liv i Örebro län och visa en rättvisande bild av Region Örebro län.

I vårt arbete med detta är du viktig. Vi söker dig som vill bidra med engagemang, åsikter och dina tidigare erfarenheter kring ett antal regionsrelaterade områden. Vi kommer att ha ett antal samtalsgrupper i formen intervju, diskussion och observation.

Du får nu chansen att berätta hur vi kan hjälpa just dig att tydliggöra vad vi inom regionen arbetar med och känna att Örebro län blir en ännu bättre plats att leva, bo och arbeta i!

Intervjuerna äger rum i regionkansliets lokaler på Eklundavägen i Örebro den 23-25 januari 2017. Om du är intresserad av att vara med får du två biobiljetter som tack.

Vi önskar ha din anmälan senast den 13 januari.

Formulär

Fält markerade med * är obligatoriska.

Intresseområde *
Vi sätter samman intervjugrupperna utifrån intresseområden. Är det någon/några tider som inte passar för dig?
Sätt en bock i tiden/tiderna som INTE passar.

Sidan granskades den 9 januari 2017

Innehållsansvarig: Viktoria Cassersten