Vision 2025: Läkemedel i miljön är inte längre ett problem

Regioner och landsting i Uppsala-Örebro sjukvårdsregion och läkemedelsindustriföreningen bjuder tillsammans in till en heldag i visionens tecken – hur löser vi problemen med läkemedel och miljö till år 2025?

Den 7 februari klockan 10–16. Fika och registrering från 9.30.
Grönwallsalen, ingång 70 Akademiska sjukhuset, Uppsala.

HUR SKA VI LYCKAS? Vad ser kommun- respektive landstings-/regionpolitiker på läkemedel och miljöområdet inför år 2025? Hela kedjan hänger ihop – allt från kravställning i upphandling till rening av utsläpp. Vi är beroende av varandra och detta är en fråga som lyfts på både nationell och EU-nivå den senaste tiden. Hur ska vi samarbeta?

Seminariet vänder sig till politiker, förskrivare, läkemedelskommittéer, läkemedelsindustrin, berörda myndigheter, apotek, patientföreningar, miljöansvariga i kommun och landsting/regioner, och andra som vill göra skillnad i frågan om läkemedel och miljö. Fika och lunch ingår.

Program och anmälan

När