Det är onödigt att slösa med energi - och dyrt

Effektivisera er energianvändning och bli klimatsmarta(re)!

Energimyndigheten och Energieffektiviseringsföretagen bjuder in till en kostnadsfri frukostträff för att hjälpa er att ta nästa steg mot en mer klimatsmart och kostnadseffektiv produktion. Vi kommer att presentera konkreta tips på hur ni blir ett mer energieffektivt företag. Vi på Energikontoret kommer att vara där och informera om olika ekonomiska stöd.

Plats: Karlskoga hotell, Boåsvägen 2, Karlskoga
Tid: 16 maj 8:00-9:30
Vi bjuder på frukost från 07.30!

I programmet:

• Vad är viktigast? Topplista på energibesparande och kostnadseffektiviserande åtgärder.
  • Kan vi, så kan ni! Lyssna på hur KD Solskydd lyckades med sin energieffektivisering.
  • Vem ringer man? Vi guidar er i hur ni hittar rätt energitjänsteföretag, lokala leverantörer och utförare av tjänsterna ni behöver.
  • Finansiering? Tips på vilka ekonomiska stöd och vilken typ av finansiering som finns - vägledning i hur just ni kan få ekonomisk hjälp med er energieffektivisering.
  • Nu då? Tid för frågor och funderingar samt diskussion och utbyte av goda erfarenheter er emellan.

Anmälan via denna länk, sista anmälningsdag är 13 maj.

Välkomna!

Europeiska regionala utvecklingsfonden

Sidan granskades den 26 april 2019

Innehållsansvarig: Ylva Gullberg

Publicerad av Ylva Gullberg

Arrangör:
Carina Regborn
Länsstyrelsen Örebro

Har du frågor om Energikontoret?
Ylva Gullberg
Energikontoret Region Örebro län