Södra Svealand - ny regionförening

8 september träffas Svensk Biblioteksförenings nya regionförening i Arboga! Ta chansen att vara med och påverka, nätverka och knyta kontakter med kollegor inom biblioteksbranschen i Västmanland, Örebro och Sörmlands län.

På Svensk biblioteksförenings årsmöte i Västerås i maj samlades några medlemmar för att bilda en ny regionförening för att föra diskussionen närmare medlemmarna i länen Sörmlands län, Västmanlands län och Örebro län. En interimsstyrelse bildades och nu är det dags att etablera föreningen med ett första årsmöte!

Välkommen till årsmöte och inspirationsföreläsning för Svensk biblioteksförenings nya Regionförening Södra Svealand! Ta chansen att träffa kollegor inom biblioteksbranschen, och att lyssna på en inspirerande föreläsning med Erik Fichtelius.

Tid: Tors 8 september 2016 kl. 16.30-19.30

Plats: Arboga bibliotek (Musikrummet)

Program:
16:30: Välkomstmingel
17:00: Årsmöte med matig fika
18:00-19:00: Bibliotek! Vadan? Varthän? - föreläsning med Erik Fichtelius, som leder KB:s arbete med en nationell biblioteksstrategi

Program och inbjudan hittar du på Svensk biblioteksförenings webbplats.

anmälan senast 31 augusti

Välkommen!!