Den här webbplatsen använder kakor (cookies). Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Att nå ny publik

Ett viktigt fokus i kommande kulturplan är att arbeta för ett mer inkluderande kulturliv. Välkommen till en dag som handlar om målet att alla invånare i Örebro län ska ges tillgång till kultur och eget skapande.

Att ge alla, oavsett var de bor, oavsett kulturell och social bakgrund, tillgång till kultur och skapande är en viktig grundsten i vår demokrati. Hur kan vi utveckla arbetet med detta vidare i Örebro län?

Vi är många som tillsammans arbetar för ett mer inkluderande kulturliv, en del har rika erfarenheter och andra är i början av sin resa. Syftet med dagen är att dela erfarenheter och reflektioner utifrån den egna verksamheten, inspirera varandra och att tänka framåt kring frågor som Vilka vill vi nå och hur attrahera dem?

Program

  • Inledning av kulturchef Rikard Åslund
  • Resultat från fokusgrupper med personer som inte är intresserade av regional kultur presenteras av Niga Hamasor och Lisa Öhman, VETA advisor
  • Filmad inspirationsföreläsning med Nina Simon, Santa Cruz Museum of Art & History (MAH), USA
  • Lunch
  • Reflektion och diskussion i mindre grupper utifrån egna tankar och erfarenheter under ledning av Lisa Arenö, Addaction AB

 


Sid-funktioner och -information

Sidan granskades den 3 april 2019

Innehållsansvarig: Rikard Åslund

Publicerad av Mia Eriksson

Kortadress: https://www.regionorebrolan.se/nypublik

Inbjudan

Anmälan