Central Sweden söker två praktikanter inför hösten 2019

Har du ett intresse för EU-frågor och frågor som rör regional utveckling? Är du sugen på att få mer praktisk erfarenhet och testa bo i Bryssel? Då ska du söka Central Swedens praktiktjänst.

Brysselkontoret söker nu efter två praktikanter inför hösten 2019 och just du kan vara en av deras nästa praktikanter. Praktikperioden sträcker sig från början av september 2019 till mitten av januari 2020.

Som praktikant på Central Sweden kommer du att delta i kontorets regelbundna arbete med projektstöd, bevaka regionernas olika intresseområden, redigera och skriva nyhetsartiklar och rapporter samt delta vid seminarium och möten.

Praktiken ger dig tillfälle att skapa ett stort kontaktnät genom möten med andra människor och kulturer samt ge dig en unik inblick i hur EU:s institutioner arbetar.

Mer information om praktikplatsen och anmälan hittar du på Central Swedens hemsida

Sista ansökningsdag är 17 mars 2019.

Välkommen med din ansökan!

Sidan granskades den 6 mars 2019

Innehållsansvarig: Sofia Kjörk