Samverkan kring vård, välfärd och folkhälsa – VVF

Område välfärd och folkhälsa stödjer samverkan mellan kommunerna i Örebro län, Region Örebro län, Örebro läns idrottsförbund och Örebro läns bildningsförbund i strategiska utvecklingsfrågor samt samordnar arbetet för kunskapsutveckling.

Ett väl fungerande samarbete mellan kommunerna, Regionen och civilsamhället är en förutsättning för ett framgångsrikt regionalt utvecklingsarbete. Samverkan krävs dels mellan kommunerna, Region Örebro län och det civila samhället men också kommunerna emellan.

Arbetet med samverkan sker i politiker- och tjänstemannagrupper samt genom nätverk för strategiska chefer.

Sidan granskades den 6 februari 2019

Innehållsansvarig: Ann-Louise Gustafsson

Publicerad av Ann-Louise Gustafsson

Kortadress: https://www.regionorebrolan.se/vvf

Ingmar Ångman
Områdeschef

------------------------------

Länkar till verksamhetssystem hittar du under fliken "Samverkansdokument och verksamhetssystem" i vänsterspalten.